Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

The Man from U.N.C.L.E.


Under tidigt 1960-tal deltar CIA-agent Napoleon Solo och KGB-agent Illya Kuryakin i ett gemensamt uppdrag emot en mystisk kriminell organisation som jobbar för ökad spridning av kärnvapen.


Originaltitel The Man from U.N.C.L.E.
Alternativ titel The Man from UNCLE
Regissör Guy Ritchie
Manus Guy Ritchie, Lionel Wigram
Genre Komedi, Action, Äventyr, 2010-tal
Skådespelare Henry Cavill, Armie Hammer, Alicia Vikander, Elizabeth Debicki, Luca Calvani, Sylvester Groth, Hugh Grant, Jared Harris, Christian Berkel, Misja Kuznetsov, Guy Williams, Simona Caparrini
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1733
Filmnummer 110594

Recensioner

Skapad 2019-12-16 av JonatanW
Spiongenren har fått ett riktigt uppsving på sistone. Tidigare i år hade vi den väldigt meta och nostalgiska Kingsman: The Secret Service, om några månader kommer nya Bond-filmen Spectre och nu ...   Läs mer »

Kommentarer


karlmats
2022-03-09
Inte det bästa Guy Ritchie har gjort, och långt ifrån det sämsta. 60-talskänslan har man satt rätt bra och agentfilmer i klassisk stil är det ju inget fel på i sig. Efter The Witcher har ju Henry Cavill stigit ordentligt i rang och han är kul att se här för att han är Cavill, men både han och Hammer spelar sina agenter så stelt att kemin mellan dem blir ganska halvdan. Vikander gör sitt jobb som alltid men hon får inte jättemycket att göra. Debicki är ok, men roligast är det nog att se Hugh Grant i en begränsad roll, kul att se att han fortfarande har det i sig. Det puttrar på och är stabilt underhållande utan att aldrig riktigt lyfta. Vissa scener och repliker är inte så bra och lider av Ritchies självgoda coolhetsfaktor, men överlag håller man det till ett minimum och det blir ändå en stark 2a som sneglar uppåt.
pelikan
2022-01-01
Perfekt att se när man missar nyårsfesten på grund av covid!
Afflicter
2020-10-15
Passligt trevlig balans av action och humor, funkar bra.
Djason
2020-08-01
Svårt att betygsätta denna film, för visst är den snygg och välspelad med en skön humor och bra actionscener men den är också en aning långdragen. En riktig Ritchiefilm hel klart.
dudson
2019-04-07
Stilrent snygg kolla på. Då miljöerna är läckert tid- typiska. Skönt svängig musik åxå. Men resten av filmen förlamande segt ZZzzzzz
asasae
2019-01-01
Snygg film och skön musik och miljöer. Kul med Vikander, men dryg och emellanåt tråkig.
yrkeschaufföre
2018-02-28
Filmen är väldigt snygg och Alicia är underbar, en nackdel är att Napoleon är för dryg och hela filmen känns som en pilot till en (säkert fantastisk) serie.
Robkiller
2018-02-17
Agentkomedi som ska se ut som att den är gjord på 60-talet.. visst... men kass regi, en handling som blir mest löjlig och skådespelare i huvudrollerna som praktiskt taget är värdelösa... ingen bra kombination.
iBoy
2017-12-16
Första gången jag såg den tyckte jag den var över förväntan. Andra gången jag såg den var den bättre än jag mindes den. Så jag antar att det måste vara en genuint bra film.
Bozze80
2017-09-23
Det märks ju att Guy Ritchie fortfarande har DET, framförallt i actionscenerna. Tyvärr blir filmen som helhet ganska stolpig och trög, trots att den är snygg och välgjord, bra intentioner, men ojämnt utförande.
Visa äldre kommentarer »