Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

The Messengers


Barn ser saker som vuxna inte upptäcker. De tror på övernaturliga ting som vi förnekar. Och nu försöker de varna oss... Efter två år i det pulserande Chicago byter familjen Solomon ut storstadslivet mot pastoral idyll på en solrosodling i North Dakota. Men under den idylliska ytan döljer sig en värld som bara familjens treåring, Ben, kan se. Och som endast tonårstjejen Jess förnimmer. Men när skräcken tar sin början står Jess ensam med sin vetskap. Och medan hennes föräldrar tror att hon har blivit sinnessjuk försöker Jess varna sin omgivning för den makabra hemlighet som platsen ruvar på...


Originaltitel The Messengers
Regissör Danny Pang Fat, Oxide Pang Chun
Manus Mark Wheaton
Genre Thriller, Skräck, 2000-tal
Skådespelare Kristen Stewart, Dylan McDermott, Penelope Ann Miller, John Corbett, Graham Bell, Robert Benz, Michael Daingerfield, William B Davis, Dustin Milligan, Brent Briscoe, Jodelle Ferland
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1061
Filmnummer 47167

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


NoWireHangers
2016-09-18
Filmen försöker verkligen vara läskig, mycket och ofta. Tyvärr lyckas den aldrig, och det blir ju inte bättre av den klyschiga skräckfilmsmusiken som med hjälp av höga ljud talar om för oss varje gång den tycker vi ska hoppa till av skräck. Ett visst underhållningsvärde har väl filmen, men mestadels oavsiktligt.
StureStenhög
2016-08-09
Väldigt mycket av en standardiserad spökrulle, men jag tycker att det kan vara lite kul med standardiserade spökrullar, så helt negativ är inte det. Men nog hade jag önskat mig att någon av de inblandade skulle bry sig lite iaf, det här går verkligen på tomgång på alla plan. Skräckmomenten är inte speciellt effektiva alls, och det läskigaste här är nog föräldraskapet. Farsan i familjen kändes för övrigt lite som en David Schwimmer utan charm, och nog är det lite kul att Cancermannen dyker upp i en helt överflödig roll. Kristen Stewart sköter sig iaf helt okej och är nog den enda vars karriär mådde bra av den här rullen. Manusförfattaren såg sig förhoppningsvis om efter ett annat jobb, för det är då inte mycket i storyn som faller på plats på ett smidigt sätt, och den lämnar sannerligen många frågor efter sig, och då menar jag inte den sorts frågor som det är positivt att en film lämnar efter sig. Men jag kan inte förneka att det här var ganska underhållande, så tvåan är hyfsat stark trots allt
Bullen84a
2016-01-23
Inte direkt läskig, men sevärd en gång iaf :)
malin93
2015-05-12
Fula spöken som får synas lite för mycket. Inte särskilt läskig. Dock gillade jag slutet, så det får bli en stabil tvåa.
AlbinWesley
2014-11-24
Visst är det mycket som är knyckt och kliché, men det är välberättat och det finns detaljer som höjer filmen över standardmallen den i mångt och mycket är formad efter.
Tatty
2014-10-03
Spännande film med Kristen Stewart som gör rollen bra. Lite läskig med pojken Ben men det är det som gör filmen lite mer spännande då.
santiago
2014-04-23
Inte helt värdelös men så klyschig att jag blev illamående. Betar av och snor från andra skräckfilmer på löpande band: The Ring? Check. Children of the Corn? Check. The Shining? Check. Osv. Kristen Stewart är snäppet bättre än värdelös och resterande pack är väl också på gränsen.
FrökenTeddy
2014-02-03
Spännande film som ger en stor inblick i historien redan från början utan att avslöja för mycket och göra filmen tråkig.
Hypostas
2013-09-23
Hyfsad underhållning.
snöbrigad
2013-09-02
Märkligt nog gör Kristen Stewart en riktigt bra roll. Filmen är för övrigt ruskigt obehaglig på sina ställen. Manuset stinker skräckfilmsklisché långa vägar, men riktigt skrämd, det blev jag.
Visa äldre kommentarer »