Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.4
av 5

The Next Three Days


John och Lara lever ett lyckligt familjeliv, tills den dag Lara döms för mord. Övertygad om hennes oskuld bestämmer sig John för att frita henne från fängelset.


Originaltitel The Next Three Days
Regissör Paul Haggis
Manus Paul Haggis
Genre Kriminalare, Drama, Romantik, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Russell Crowe, Elizabeth Banks, Ty Simpkins, Brian Dennehy, Helen Carey, Olivia Wilde, Lennie James, Jason Beghe, Aisha Hinds, Allan Steele, Tyrone Giordano, Liam Neeson, Daniel Stern, RZA, Jonathan Tucker, Kevin Corrigan, Michael Buie, Moran Atias
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 4210
Filmnummer 82581

Recensioner

Skapad 2019-12-13 av Andy_B
Jag hade tänkt skriva en recension där jag sågade ”The Next Three Days” vid fotknölarna. Så förbannad är jag på USA-remakes. Detta påfund som vuxit sig större de senaste 10 åren och nu n...   Läs mer »

Skapad 2019-12-13 av frienatic
Paul Haggis återvänder med ”The Next Three Days” till registolen för första gången sedan 2007 års underskattade ”In the valley of Elah”. Filmen är en remake på den mediokra franska thrille...   Läs mer »

Skapad 2019-11-04 av TimBuckley
Efter en trevande och något blek ingress så får denna film snart sin styrriktning. Inte som man kanske kan tro när skolläraren och familjefadern John Brennans (Crowe) fru Lara i inledningen grips...   Läs mer »

Skapad 2019-10-27 av rikirock
Hur långt skulle du gå för att rädda den du älskar? Oscar®belönade Russell Crowe spelar John Brennan, en man vars älskade fru (Elizabeth Banks) blir arresterad för mord. Efter tre års lönl...   Läs mer »

Kommentarer


dudson
2018-11-10
Rejält skarp film där man verkligen får en känsla för karaktärerna. Väldigt starka scener och Crowe verkligen briljerar i sin roll.
Knasiga-Lasse
2018-06-02
den är inte dålig men den hade varit bättre som actionthriller
Roswall
2017-08-18
Svag trea, första halvan är svag och känns som transportsträcka med tanke på filmens utveckling. Känns som om filmen har svårt att välja vad den vill vara för typ av film, och därav blir dens inre logik lidande. Det håller inte ihop.

2017-08-08
Filmen är ganska seg emellanåt och dessutom är den förutsägbar men annars är den väl bra.
RustyFilm
2016-12-10
Kände igen det här händelse scenariot redan från filmens början, men kom inte på vad som hade plagierats. Med lite efterforskning förstod jag att det var franska ”Allt för henne” som var förlagan (kom två år tidigare). Alltså är detta en amerikansk remake (det är ju inte ovanligt). Konceptet är så pass bra att det går bra att även se denna remake och Russell Crowe är som klippt och skuren för huvudrollen
Stygga-Vargen
2016-10-29
Underhållande och stundvis ganska spännande film med bra skådespelare.
StureStenhög
2016-06-29
Underhållande thriller. Att det är en vanlig hederlig akademiker som ska ge sig på det här projektet ger filmen en kul prägel, och jag gillar att man tar tid på sig att bygga upp handlingen. Det är trots allt den noggranna planeringen som gör det här till vad det är och de får ihop det hela riktigt bra. Antagligen är allt detta originalfilmens förtjänst men den har jag tyvärr inte sett än. I vilket fall som helst gör man ett bra jobb med att få det att fungera här. Det finns förvisso vissa grejer längs vägen som jag har en del invändningar emot, men inget som hindrar det här från att vara en klart sevärd rulle
mammene
2016-06-25
Stark trea! En stabil uppbyggnad för att sedan totalt ändra inriktning, sedan hände det saker. Mycket imponerande att få allt att klaffa och ändå behålla osäkerheten, för en liten liten fundering finns kvar hos mig att grunna på.
Lars-O
2016-01-09
Spännande men otillfredsställande.
Grillo
2015-12-23
Rätt trevlig men inget man inte sett förr. Spänningen framåt slutet drar upp den dock.
Visa äldre kommentarer »