Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

The Nice Guys


Två privatdetektiver undersöker en porrstjärnas självmord i 1970-talets Los Angeles och börjar nysta upp en konspiration.


Originaltitel The Nice Guys
Regissör Shane Black
Manus Shane Black, Anthony Bagarozzi
Genre Komedi, Action, Kriminalare, Thriller, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Russell Crowe, Ryan Gosling, Angourie Rice, Matt Bomer, Margaret Qualley, Yaya DaCosta, Keith David, Beau Knapp, Lois Smith, Murielle Telio, Gil Gerard, Daisy Tahan, Kim Basinger, Jack Kilmer, Ty Simpkins
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1579
Filmnummer 116255

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Albion
2022-05-16
Klämcheck och lättsam ton i denna actionkomedi, och så långt är allt väl, men den cementerar en unken kvinnosyn med t ex sjöjungfruskämt och naken kvinna som konstföremål som inte bara en gång misstas för drinkbord. Till detta kommer att man kastar in ett barn i värsta röran av sexträsket och som till och med ska leverera ett analskämt. Visst, tjejen i sig är charmigt underhållande men hon ska ju inte finnas med i detta sammanhang överhuvudtaget. Sådant drar ned betyget på en annars underhållande film. Betyg svag 3;a, 3-
Starkbröl
2022-04-22
Misslyckad komedi som vill mycket mer än den kan leverera. En hel del goda idéer som inte riktigt fungerar. För några år sedan skrev en annan kommentator "en misslyckad Big Lebowski" och det är på pricken.
amam
2022-03-07
Underhållande men banal film.
Ful_fisk
2022-01-25
Nja, inte den där förbisedda pärlan somliga har menat. Här finns ingenting man aldrig sett förut, utan det är slitna konventioner vars enda utropstecken är att det är konventioner man sällan ser längre. Filmen har svårt att hitta tonen mellan humor och de brutalare inslagen, men skådespelarna håller ihop det bra, framför allt Crowe. Sedan måste jag erkänna att jag aldrig tittade på klockan eller undrade hur långt det var kvar, vilket är väldigt, väldigt ovanligt i filmer numera. En blandad kompott alltså, men den duger som popcorn-rulle och kammar slutligen hem en vacklande trea. Inte direkt bra, men duglig.
Murvel48
2021-12-01
Fanns det överhuvudtaget någon story i den här röriga, trista och poänglösa så kallade komedin med löjlig dialog? Fånerierna går inte ihop med att unga tjejer brutalt mördas. Med tanke på skådisarna var det en stor besvikelse.
dudson
2021-08-28
Störtskön röjig deckar rulle i ett syndigt 70/tal. Både Crowe fast än mera gör Gosling sin roll med bravur! En given film att att återskåda X-antal gånger man är på ett trivsamt humör.
Djason
2021-08-22
Snygg film med skön dialog och rolig humor. Crowe och Gosling är fenomenala i sina roller.
Körsbär
2021-04-10
Klockren underhållning, en viss förutsägbarhet till o från. Men inte så att det stör mig. Riktigt bra film, snuddande nära en femma.
Pos
2021-04-04
Ryan Gosling visar sin mångsidighet i denna underhållande rulle. Stark trea men tappar tyvärr lite i sista tredjedelen.
Philips
2021-01-07
Rolig - och - annorlunda. Dottern gör en stor del av filmen. Skruvade dialoger: "För $ 20 får ni se min ... Den är stor" (sagt av en 11-årig kille).
Visa äldre kommentarer »