Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.6
av 5

The Normal Heart


En gayaktivist försöker öka kännedomen om AIDS/HIV under det tidiga 1980-talet.


Originaltitel The Normal Heart
Regissör Ryan Murphy (I)
Manus Larry Kramer
Genre Drama, 2010-tal
Skådespelare Mark Ruffalo, Matt Bomer, Taylor Kitsch, Jim Parsons, Julia Roberts, Joe Mantello, Alfred Molina, Jonathan Groff, Stephen Spinella, Finn Wittrock, Denis O'Hare, Corey Stoll, Danielle Ferland, Frank De Julio, William DeMeritt, Adam B Shapiro, B D Wong
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 380
Filmnummer 111826

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Gordyal
2018-02-10
Viktigt och starkt, men som film betraktat är det långt ifrån något mästerverk. Det stinker tv-produktion, och ett allmänt klent skådespel vittnar om svag regi. Dessutom känns det som att allt redan har sagts i andra filmer. Men filmen är definitivt tillräckligt berörande. (9-/15)
Kayuzuzu
2017-04-23
Skulle ha gett den en tvåa om det inte vore för att jag tycker att andra ska se den för att utbilda sig
Kayuzuzu
2017-04-23
En viktig film att se, men tyvärr griper den inte tag i mig. Det känns som att jag sett samma film flera gånger. Det finns filmer som lyckas göra personerna mer mänskliga. Här var de så allmänt gemene man utan personlighet så jag kunde inte känna för dem riktigt. Men det kanske bara är jag som inte gillar filmer om misär.
supermancover
2016-12-15
Ibland en femma, ibland en trea. Alltså en fyra.
haajen
2016-06-10
En bra, upprörande, gripande och intressant film som är både starkt drama och historielektion. Alla gör bra insatser.
AlbinWesley
2015-10-06
Starkt och gripande, mycket fin film med många fina skådespelarinsatser. Samtidigt är det inte direkt något extraordinärt alls med filmen som lyfter den, vilket hade behövts för att nå högre höjder förstås..
Bomkia
2015-05-05
Välspelad och rörande. 4a.
Oidipussy
2015-03-23
Detta är en välspelad och berörande film som tyvärr känns väldigt fragmentarisk. Tempot och klippningen känns off. Den framstår även något oorganisk då alla karaktärer ska ha sin "moment" där de får en liten Oscars-värd monolog. Då filmen plötsligt tar slut är det så abrupt att massor med trådar bara lämnas öppna. Uppenbarligen blir det så när man handskas med något så oavslutat som AIDS-epedemin men det hade verkligen behövts snöras ihop bättre. Det framgår att Ryan Murphy är mer van vid tv-serie mediumet än film.
Mortiis
2015-03-02
Drama eller skräckfilm? En sanslös mardröm att uppleva hur alla vänner dör runt omkring en medan inga politiker verkar bry sig. Riktigt bra film - Mark Ruffalo går från klarhet till klarhet, fan vad bra han är. Även Taylor Kitsch, Matt Bomer, Alfred Molina och Julia Roberts imponerar stort. Hade nära till tårar flera gånger - bland annat under giftermålet, flygresan och dess efterspel samt Roberts scen i föreläsningssalen.
shari
2015-02-28
Gripande film om ett angeläget tema, ett par scener är riktigt fina men filmen är tyvärr plastig à la Hollywood. Skådespelarinsatserna imponerar inte heller, saknar trovärdighet och djup.
Visa äldre kommentarer »