Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.7
av 5

The Order


Rudy Cafmeyer lever sitt liv till max - och han gör det med stil. Oavsett om han är på diamantjakt i Angola, tvättar pengar i Bryssel eller satsar stora pengar hos syndikaten i New York så är han alltid redo för en ny utmaning. Men hans tillvaro tar en oväntad vändning när hans far, arkeologen Oswald, hastigt försvinner - tillsammans med en ovärderlig religiös skrift som stulits från det museum där Oswald arbetar. Det visar sig att Rudys far arbetade på en bok om "The Order of Trinity", en sekt som härstammar från den store korsriddaren Gilles de Costeau. "The Order" är en av de mest hemlighetsfulla organisationerna i världen, med makt och inflytande långt utöver det politiska och ekonomiska. Dagen därpå får Rudy ett desperat telefonsamtal från sin far, som befinner sig i Israel, och instruktioner om att kontakta en vän i Jerusalem.


Originaltitel The Order
Regissör Sheldon Lettich
Manus Jean-Claude Van Damme, Les Weldon
Genre Drama, Action, Thriller, Äventyr, 2000-tal
Skådespelare Jean-Claude Van Damme, Charlton Heston, Ben Cross, Brian Thompson, Vernon Dobtcheff, Sofia Milos
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 510
Filmnummer 4638

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Robkiller
2013-08-17
handlingen var väl hyfsat usel, men vi har ju vanDamme, lite slagsmål och ett religiöst tema... vad kan gå fel? ärligt talat det mesta från taskig regi till risig produktion, men det är ju trots allt vanDamme.. den får duga.
Bumbi78
2012-07-09
Ofrivillig skrattfest, för det kan väl inte vara meningen att man ska ta denna på det minsta allvar. Van Damme på dekis, men det bjuds på både bra fighting och lite halvroliga biljakter. Den där sk sekten får dock inga pluspoäng.
Rune2000
2012-04-12
Rätt så underhållande film om man inte förväntar sig mycket av Charlton Heston och att filmen blir en lagom underhållande rip-off av "Indiana Jones och det sista korståget"!
FilmGuden
2011-10-08
Inte så usel som jag tyckte den var när den var ganska ny. Fast sista akten är fortfarande smärtsamt seg. I övrigt var det en småkul Äventyrsvariant i Jean-Claude Van Dammes tappning.
ted_the_one
2010-11-14
Jag ger den en tvåa enbart för att Van Damme är med och sparkar lite sådär fint. I övrigt är detta en fantastiskt urusel snorfilm. Den saknar verkligen allt som krävs för att det ska bli en bra film. Som sagt enda skälet till tvåan är Van Damme, han är trots allt rätt fin.
dudson
2010-09-19
Hmm Nej å åter Nej"" van- damme i riddar-klädsel Hahaa..Finns det inga gränser för den Karl att inte göra Usel film nu för tiden(?) Skämms Clådde!! wheea""
Djason
2009-10-07
Magiskt dåligt. Hur fan hamna Charlton Heston i detta drabbel?
chris_lambert_
2008-10-21
en underhållande van Damme-film som lever mkt på den form av humor (både medveten och omedveten) det finns i filmen. Känns hyffsat påkostad och det är sorgligt att se stundtals bra skådisar som Charlton Heston, Ben Cross och Brian Thompson samtliga ha roller som är kort sagt idiotiska. Gillar dock charmen med filmen och får därför en tvåa.
JoeL431
2008-07-31
Stark 1a.
StureStenhög
2008-03-28
Lite underskattad Klåddanfilm. Manuset lämnar väl kanske en del att önska. Storyn är ganska rörig och den skiter man snart i. Dock kul att se van Damme i lite av en äventyrsfilm. Filmens styrka ligger i att det finns gott om humor, såväl medveten som omedveten. Att Jean-Claude får spela en lite mer avslappnad karaktär istället för alla revanschtörstande stenansikten som han brukar spela är också en trevlig variation
Visa äldre kommentarer »