Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

The Party


Janet har en liten tillställning för sina närmsta vänner för att fira sin nya roll i parlamentet. Allt går, nästan, som planerat tills hennes man Bill avslöjar två stora hemligheter som sparkar igång en serie händelser som påverkar alla i rummet.


Originaltitel The Party
Regissör Sally Potter
Manus Sally Potter
Genre Drama, Komedi, 2010-tal
Skådespelare Kristin Scott Thomas, Timothy Spall, Cillian Murphy, Patricia Clarkson, Bruno Ganz, Emily Mortimer, Cherry Jones
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 217
Filmnummer 124562

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bear
2020-12-23
Riktigt bra, inte en tråkig stund med massor av referenshumor! Ett klassiskt kammarspel som ja, skulle göra sig väldigt bra på en teater likväl som på film :)
Albion
2020-07-12
Stökig teaterfilm om låtsasmänniskor. Nej, det här går bort. Betyg en svag 2:a, dvs 2-
JD
2020-06-13
Det är inget fel med teater på film, men här får man känslan av att sitta i en salong man skulle vilja lämna för att man lider svårt med alla inblandade. Man är dock artig och sitter kvar, tänker att den är ju bara en dryg timme, jag får stå ut.
erosagape
2019-09-29
Gillar vanligen inte teater, och varför se teater på film begriper jag inte, men men, här blev jag glatt överraskad och jag kom på mig mad att skratta flera gånger och en gång tom. gapskratta.
Snah
2019-09-27
Väldigt teatralisk.
StureStenhög
2018-04-02
Skådespelarna kan man sannerligen inte klaga på, och jag kan se varför den här filmen har sin publik, men jag tillhörde den inte. Det kan kanske vara det teatraliska anslaget som är problemet, det är något som sällan faller mig i smaken. Dialogen låter extremt skriven, det finns ingen i verkliga livet som pratar så här. Det kan mycket väl vara ett fullt medvetet drag, men jag gillar det likväl inte, och jag blir aldrig speciellt engagerad i de här karaktärerna och deras intriger
Frerl
2018-02-05
Tycker om filmens någorlunda korta längd för ärligt talat så går det inte komma ifrån att den försöker göra sig bättre än den är med ett mer pretto målande av berättande, tänker på personernas repliker där mycket ska stå i dunkel bara för att. Urartandet med slutklämmen som ska försöka nysta ihop säcken i slutet är medelmåttig men också smått typisk. Murphy funkar bra som asocial kokainsnortare. 1,5/5
dr_Robert
2018-01-30
Begåvade skådespelare i en inte alltför begåvad film. Lite för mycket buskis och lite för lite djup. Trean är ganska svag.
myslas
2018-01-24
Småtrevligt kammardrama med ett väldigt bra slut. Funkar främst tack vare den fantastiska skådespelarensemblen.
ulpe01
2018-01-18
Det är skådisarna som gör det här sevärt, kan inte annat än älska Patricia Clarkson. Som en teaterpjäs i filmformat. Alldeles lagom lång (kort).
Visa äldre kommentarer »