Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

The Perfect Host


Warwick Wilson är den perfekta värden. Han planerar noggrant för en middag med bordet perfekt dukat och ankan planerad att vara klar kl 20.30. John Taylor är karriärsbrottsling. Han har just rånat en bank och måste gömma sig. Han hamnar på Warwicks tröskel och låtsas vara en vän till en vän, ny i Los Angeles och som har blivit rånad och blivit av med sitt bagage...


Originaltitel The Perfect Host
Regissör Nick Tomnay
Manus Nick Tomnay
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare David Hyde Pierce, Clayne Crawford, Nathaniel Parker, Helen Reddy, Joseph Will, Megahn Perry
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 389
Filmnummer 89712

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


ShenLong
2015-08-23
det här är rätt dåligt, men intressant och nytänkande på sina ställen
Starlette
2015-06-14
En film i min smak. Annorlunda story, något störd, som är jäkligt intressant. Väldigt oförutsägbar. Även om filmen är åt det tyngre hållet, är några få scener faktiskt galet roliga. Och skådisarna gör ett grymt jobb. Tummen upp!
Gordyal
2015-02-01
Rätt så underhållande film med flera riktigt bra scener, men helheten blir mest krystad. (7/15)
ziferN
2014-07-29
Det är lite smått intressant och underhållande, särskilt kring filmens första halva, även om jag hade önskat att dom grävde lite mer i snubbens personlighet. Men i överlag så gör ändå Pierce en sevärd prestation och det är även han som håller ihop filmen, jag kan dock inte säga detsamma om den sista halvtimman som inte alls var måttligt intressant. Svag trea.
Andreas_
2013-09-08
Börjar bra och intressant och både David Hyde Pierce och Clayne Crawford gör fantastiska prestationer framför kameran, men tyvärr räcker inte deras lysande skådespeleri när manuset har så mycket detaljmissar och korkad ologik så man blir mörkrädd...och visst är det en lågbudget thriller som försöker vara "smart" men tyvärr så misslyckas det totalt i mina ögon, och detta blir inte mer än svag 2:a. Hade nog blivit en 1:a om det inte varit för Hyde Pierce och Crawford som lyckas rädda det lilla som går av filmen. Nä...har man inget vettigare för sig så ge den en titt, men förvänta er ingen höjdare till film som jag gjorde...
Aven
2013-09-07
Bra prestation av David Hyde Pierce och mitten av filmen är underhållande. Men man vill alldeles för mycket med handlingen och slutakten saknar helt logik och blir bara enormt fånig. Men sevärd ändå. Men "bra film"? Njae.
cristian81
2013-08-13
Mycket svag, blir sällan spännande.
Barneyk
2013-03-01
Ja, jag är kluven och inte direkt positiv till slutet. Har väldigt bra och ovanligt mix av thriller och komedi på sina ställen. Klar trea men synd att den inte håller hela vägen, när den är som bäst är den riktigt bra.
JimCarrey
2013-01-02
Fantastisk karaktär av David Hyde Pierce och bra thriller. 3+
Liwe
2012-11-13
Mindfuck så det skriker om det, love it! :D David Hyde Pierce är ju fantastisk.
Visa äldre kommentarer »