3.7
3.7
The Perks of Being a Wallflower

Den introverte förstaårsstudenten Charlie introduceras av sina vänner Sam och Patrick till den komplicerade världen av droger, sex och förhållanden.
Originaltitel | The Perks of Being a Wallflower |
Regissör | Stephen Chbosky |
Manus | Stephen Chbosky |
Genre | Drama, Romantik, 2010-tal |
Skådespelare | Logan Lerman, Emma Watson, Ezra Miller, Mae Whitman, Erin Wilhelmi, Zane Holtz, Nina Dobrev, Kate Walsh, Dylan McDermott, Johnny Simmons, Melanie Lynskey, Paul Rudd, Reece Thompson, Nicholas Braun, Joan Cusack, Julia Garner, Adam Hagenbuch, Tom Savini |
Den vinner kanske inga priser för originalitet, men bortsett från detta är The Perks of Being a Wallflower en välspelad coming of age film som lyckas beröra med enkla medel.
välgjord feel-good-film som inte lämnade några bestående intryck hos undertecknad
Jag slötittade på den vid tre tillfällen men när jag sett klart den kände jag att jag inte var rättvis mot den och såg genast om den. Bra berättad och Emma är kanon, ett stort plus för att skådespelarna verkar vara i ungefär rätt ålder.
Gillar den här filmen skarpt...
En film av barn för barn.
Generellt brukar jag inte tycka om att utsättas för PK-propaganda men den här filmen är faktiskt ganska charmig på sitt sätt men jag hade uppskattat filmen mer om man tonat ner/strukit vissa saker. Emma Watson gör ett väldigt bra jobb.
Att bli sexuellt utnyttjad är verkligen ett stort tema i filmvärden. Denna film börjar svagt men tar sig mer och mer.
Tonåren är människans tråkigaste period med människor som spelar över. Det är samma i denna film. Hade jag inte tyckt det så hade min trea blivit en fyra.
Skön rulle. Tidlösheten förgyller, och stämningen är härlig. Vissa saker känns obefogade, och det blir bitvis överbelastat, nästan som om det vore början av en TV-serie. Kanske vinner den på att ses flera gånger, vilket är lockande. Den följer i alla fall med långt efter att man sett den.
Rolig och fin och hemsk och djup. Kanske inte så trovärdig alltid. Komplicerade relationer. Ärliga känslor. Jävligt bra ändå! Lysande skådespel! Och FUCK YEAH PAUL RUDD! Stark rekommendation, bästa jag sett hittills i år!