2.4

The Possession

En ung flicka köper en antik låda på en loppmarknad, omedveten om att inne i lådan bor en elak gammal ande. Flickans far går ihop med sin ex-fru för att hitta ett sätt att avsluta förbannelsen över deras barn.

Originaltitel The Possession
Regissör Ole Bornedal
Manus Juliet Snowden, Stiles White
Genre Thriller, Skräck, 2010-tal
Skådespelare Jeffrey Dean Morgan, Kyra Sedgwick, Grant Show, Madison Davenport, Quinn Lord, Rob LaBelle, Natasha Calis, John Cassini, Nana Gbewonyo, Erin Simms, Agam Darshi

Bokföringsprogrammet Mineko

DanielM
2023-01-25
Jag tycker det är en bra och spännande film. Den håller inte samma klass som Exorcisten, men är ändå sevärd. 3/5 får den i betyg av mig.
ThePatient
2021-07-20
Över lag standard, jämnt strösslad med vissa saker som är jättebra! Den yngsta dottern spelas av en ovanligt duktig barnskådis.
Hanness
2020-06-01
Standard B-film.
2017-12-11
Den här fjantiga filmen var så usel!!!
Murvel48
2016-11-16
Rätt stereotyp skräckis som inte riktigt vill lyfta.
ACmeC
2014-12-15
Ovanligt dålig klippning samt att musik och ljudeffekter höll dålig kvalité. För att inte tala om storyn...
Poopypants
2014-12-03
Började bra, men sedan gick det snabbt utför. Att de höjde ljudet med 600 db vid varje skrämseleffekt blev snabbt irriterande.
kanemura
2014-08-27
Tyvärr aldrig RIKTIGT läskig men tjejen som spelar systern som blir besatt är en av de renaste naturbegåvningar inom skådespeleri jag varit med om. Fantastisk insats från henne. Saker händer lite för fort för min smak och stämningen blir aldrig riktigt tryckande. Jag är dessutom oändligt trött på när dem skall dra in religion i skräckfilm. En del riktigt coola scener och fantastiskt barnskådespel lägger filmen på en svag 3a. Och just ja, var i helsike tog Brett vägen?
MetalJukebox
2014-08-19
Började rätt okej, men känns som det inte tog vägen någon vart av intresse. Känns inte lika hysterisk som många andra skräckfilmer, men i övrigt väldigt förutsägbar och bitvis oinspirerad.
silvertrain
2014-06-18
Med lite blod menar jag att det inte är så mycket blod i filmen.