Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Det perfekta livet


Ryden Malby tar sin examen på college och blir tvungen att flytta hem igen till sin excentriska familj, medan hon försöker hitta ett jobb, den perfekta killen och få en hint om var hennes liv är på väg.


Originaltitel Post Grad
Regissör Vicky Jenson
Manus Kelly Fremon Craig
Genre Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Alexis Bledel, Zach Gilford, Rodrigo Santoro, Michael Keaton, Jane Lynch, Bobby Coleman, Carol Burnett, J K Simmons, Catherine Reitman, Mary Anne McGarry, Andrew Daly, Kirk Fox, Craig Robinson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 396
Filmnummer 71860

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

JPerlie
2017-01-20
Jag hade inga förväntningar på den här filmen. Tyckte den va mysig och underhållande. Det var precis vad jag kände för att se just då, så det va ju perfekt! Men ingen super duper film precis. Sådär lite lagom bara.
emmycaution
2016-10-31
Jisses vad tråkigt och ointressant. Alexis Bledel spelar book smart men naiv. How original. Precis som i Gilmore Girls så framstår hon ganska självisk och bortskämd snarare än oskyldig och älskvärd som verkar vara ambitionen.
idaho1981
2015-05-25
Varför gör de såna här filmer? Man vet från första två minuterna hur resten kommer att bli. Finns inte en enda rolig karaktär, trots skådisar som Lynch och Burnett. Den tar sig på alltför stort allvar och slutet är bara otroligt löjligt och fruktansvärt antifeministiskt.. gah!
StureStenhög
2013-08-15
De flesta filmer står och faller med sina karaktärer, den här faller. Huvudpersonen är smått vedervärdig faktiskt, och hennes familj är väl tänkt som comic relief, men det blir mest bara en massa trött pöbelhumor av det. Killen känns allmänt menlös. Just trött och menlöst är annars ord som beskriver hela filmen ganska bra, det är standardmanus och en massa klyschor som man slänger in utan att det verkar som att de själva riktigt vet varför . Det är harmlöst dock, den återkommande livlinan för många skräpfilmer
O´Reilly
2013-08-04
Sämsta på länge. Ryden är störande, hennes farsa röker typ crack i hemlighet, mormodern hatar hela familjen, sonen har uppenbart en trasig DNA-sträng och mamman kunde ju lika gärna inte varit där för hon lämnar ju inget efter sig.
socorro
2013-01-16
Nätt och jämnt en två. Underhållning för stunden där det är snart är tämligen uppenbart vart filmen tar vägen. Standardmanus 1A så att säga. Men visst finns det överraskningar, framför allt några rätt roliga scener.
Astrojacob
2012-05-23
Jaja ingen Oscarsklass, men myspys med lite töntigt drama, tårar, arketyper, karriär och Gilmore-girl-feelings... Jag gillade det sentimentala o lite galna så jag ger ändå en svag Fyra, kanske för min hemliga passion för Rory - hon kommer aldrig heta nåt annat än just Rory. Ryden var ju rätt likt...
XelaLovesYa
2012-04-16
Känns väldigt mycket som om filmen försöker vara en spin of på gilmore girls iom Alexis i huvudrollen och en karaktr som på så många vis påminner om rory. Funkar helt klart som tidsfördriv och även om jag gillar alexis och ofta rtt hjrndöda filmer så dröjer det nog innan jag ser denna igen
nejmenhej
2012-03-04
Kattbegravningen var rolig iallafall.
knudwig
2010-09-06
Och här var ettan verkligen inte långt borta. Kanske hade blivit en etta om det sett ut som om de ansträngt sig lite.