Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.8
av 5

The Power Within


Stan Dryer är en riktigt mesig liten tonåring. Men en dag försöker han rädda en gammal man från några som attackerade honom. Som tack ger den gamle mannen honom en mystisk ring. Denna ring inskänker både mod och kamsportskunskaper i Stan. Men en mästertjuv är på jakt efter ringen åt sin chefs vägnar. Chefen har nämligen redan ringens make.


Originaltitel The Power Within
Alternativ titel Power Man
Regissör Art Camacho
Manus Jacobsen Hart, Scott McAboy
Genre 90-tal, Action
Skådespelare Keith Coogan, William Zabka, John O'Hurley, Irwin Keyes, Gerald Okamura, Karen Valentine, Ted Jan Roberts, Tracy Melchior, P J Soles, Ed O'Ross
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 5
Filmnummer 35146

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


JanneN
2012-12-10
Som familjefilm var den bra. Den vuxne Keith Coogan kan forfarande agera tonåring. Ted Jan Roberts vinner ju på sina karatekunskaper och så har han ju förståss sin charm, den räddar ju de flesra situationer. Regin var väl inte den bästa, men uppdraget var väl att skapa en trevlig familjefilm - och uppdraget fullgjordes! Ja, en svag fyra!.
JohnBanohn
2006-11-05
Det här är en riktigt bra, Dålig film såvida man tar den för någon slags parodi. Det är ofattbart dåligt manus med ofattbart dåligt foto och hur dåliga slagsmålsscenerna är ska man inte prata om... Trodde faktiskt den gjordes på tidigt 80-tal, med tanke på dess... ja!