Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

The Promise


Under det Ottomanska rikets sista dagar uppenbarar sig en kärlekstriangel mellan en briljant läkarstudent, en respekterad amerikansk journalist och en sofistikerad och vacker kvinna.


Originaltitel The Promise
Alternativ titel La promesa
Regissör Terry George
Manus Terry George, Robin Swicord
Genre Drama, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Oscar Isaac, Charlotte Le Bon, Christian Bale, Daniel Giménez Cacho, Shohreh Aghdashloo, Marwan Kenzari, Angela Sarafyan, Tom Hollander, Numan Acar, Igal Naor, Milene Mayer, Tamer Hassan, Alicia Borrachero, Abel Folk, Jean Reno, James Cromwell
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 81
Filmnummer 123153

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


amam
2021-01-22
Bra att de gör en film om ett viktigt ämne som armeniska folkmordet men filmen i sig är grymt tråkig och har ingen nerv. Blir lite väl propagandistisk imellanåt. Svag tvåa.
Rift
2021-01-21
Det här ju inte en film om något löjligt triangeldrama! Det är en film om det turkiska folkmordet på armenierna. En viktig film.
Robkiller
2018-06-06
Segt historiskt drama som inte direkt blir en bra film överhuvudtaget.
Barneyk
2018-04-03
Jag är inte fullt lika negativ som abnormal men det är inte direkt en stark film. Det är intressant och bra att se välkända skådisar i en hollywood film som skildrar en konflikt och historisk händelse som vi inte redan sett hundratals gånger men filmen i sig är ju inte jättebra för det.
abnormal
2017-12-17
Känns tråkigt att typ den enda filmen om det armenska folkmordet ska vara så dålig. Platta karaktärer, riktigt dålig sceneri och regi som suboptimerar känt duktiga skådespelares insatser. Lämnade mig tyvärr rätt så oberörd, till skillnad från folkmordsmuseet i Yerevan.
Robodan
2017-07-11
En ganska klassisk kärlekshistoria i krigstid, men den politiska sprängkraften i denna film höjer den över mängden. Terry George, som också regisserade Hotel Rwanda, tar gärna i tuffa ämnen och har gjort en snygg film med välagerande aktörer. Folkmordet på Armenierna är absolut inte erkänt av Turkiet och det märks i sådan grad att tex denna produktion systematiskt röstats ner av turkar på imdb redan långt innan den kom ut.