The Puffy Chair

Den kämpande musikern Josh tar sin flickvän Emily på en roadtrip från New York till Atlanta. På vägen ska han hämta upp en stol som han ska ge till sin far på hans födelsedag. Denna stol ska föra dem närmare varandra.

Originaltitel The Puffy Chair
Regissör Jay Duplass
Manus Mark Duplass
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Mark Duplass, Rhett Wilkins, Julie Fischer, Bari Hyman, Katie Aselton, Larry Duplass

vonadel
2016-12-12
The Duplass Bros brukar aldrig göra mig besviken, och inte heller med denna film. Och det trots att den ger ett lite "fattigt" intryck. Lågbudget mao. Men detta vägs upp av skådespel och känsla.
bryngel
2014-11-11
Det skakiga jävla filmandet knäckte mig. Budskapet känns som om det skakas bort jag tappade helt lusten att se filmen, men härdade ut.
hestret
2013-11-23
Gillade filmen. Hela storyn med roadmoviegrejen var väldigt bra, skådespeleriet från Duplass och Aselton var mycket intressant och deras relation fångade verkligen mig. Tyvärr var brorsan så extremt stereotypisk karaktär och inte skådisen bjöd inte på en höjdartolkning heller. Det väldigt zoomiga, skakiga och fokusvelande kameraarbetet brukar jag kunna köpa, men här blev det för mycket i den här filmen. Slutet är 5/5. Filmen däremot får bara en stabilt stark trea.
AddeColciago
2013-08-01
Säregen. Rolig. Allvarlig. Bra.
likehoney
2007-01-26
jag gillar filmens fiktiva realism, det känns som man är där med dom under dera roadtrip, men filmen flög ut lite ibland och tappade på så sätt lite av dess karaktär.
opus
2006-12-25
Helt sjukt fantastiskt realistisk, var väldigt skeptisk i början men den växte så otroligt!
2006-10-28
Ja, visst är det bra, och jag är svag för indie-dramedier, men det lyfter liksom aldrig riktigt och jag vet inte vem jag ska relatera till. Mycket stark trea...
Dagisfarbror
2006-10-17
OJ! Första gången jag stängt av en film redan efter några minuter, o här trodde jag att det skulle vara en film jag verkligen skulle gilla. Så fruktansvärt dåligt filmat att man blir sjösjuk av kameran som aldrig verkar hitta nånting att stanna upp vid.
Klunkenstråle
2006-10-15
Mysig och groteskt realistisk och härlig.
Tilja
2006-08-13
Skakig bildupplevelse och gräl i realtid. Funderade på att för första gången lämna en biosalong.