Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

The Purge: Election Year


Det har gått två år sedan Leo Barnes stoppade sig själv från att göra något han skulle ångra under rensningsnatten. Nu jobbar han som säkerhetschef åt Senator Charlie Roan, där hans uppdrag är att skydda henne under tiden hon försöker bli President och att överleva den årliga ritualen som har sikte på de fattiga och oskyldiga. Men när ett förräderi tvingar ut dem på gatorna i Washington, på natten då ingen hjälp finns att få, måste de försöka överleva till gryningen?eller båda bli offrade för sina synder mot staten.


Originaltitel The Purge: Election Year
Alternativ titel The Purge 3
Regissör James DeMonaco
Manus James DeMonaco
Genre Action, Thriller, Skräck, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Frank Grillo, Elizabeth Mitchell, Mykelti Williamson, Joseph Julian Soria, Betty Gabriel, Terry Serpico, Edwin Hodge, Kyle Secor, Barry Nolan, Liza Colón-Zayas, Ethan Phillips, Adam Cantor, Christopher James Baker, Jared Kemp, Brittany Mirabile
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 465
Filmnummer 121181

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Zebulonm
2020-07-11
Helt okey.
Rai
2020-05-29
Underhållande, så det räcker klart till en 2:a...
Raimo_1985
2019-12-09
Det är bra grejer det här. En trea.
Robkiller
2019-01-29
Lika risig som föregångarna. Helt meningslös.
Barneyk
2019-01-03
Jag tycker det finns mycket intressant att göra med det här konceptet men det gör man inte här. Dess action, karaktärer eller handling är ju ganska menlös för mig också. Ganska slät-tråkig tvåa.
Gordyal
2018-04-24
Gillar man inte konceptet så finns det definitivt ingen anledning att se denna. Men om man uppskattar de tidigare filmerna så är detta den optimala Purge-rullen - det gäller bara att inte tänka för mycket. Otrygg stämning, stenhårt, brutalt, effektivt soundtrack och total popcorn-spänning genom hela filmen. Missar femman enbart för substanslösheten, men det gör ingenting. Tack DeMonaco för åkningen. (12+/15)
dafreakish
2018-02-06
Samma sak en tredje gång (anar jag, då jag inte sett den andra). Det är ju inte vidare bra men jag kan inte heller denna gång skaka av mig att temat är ganska fascinerande även om det mynnar ut i en massiv våldsorgie. Själva tanken är intressant men genomförandet är mest bara dumt.
-kakihara-
2017-10-23
På gränsen till en tvåa pga att den var underhållande, men fy fan vad sämst den är egentligen.
annihilat0r
2017-09-16
"The Purge: Election Year" är en inte oroväckande tokig uppföljare i den annars så extremt kontroversiella filmserien om mänsklig utrensning.
Solidus
2017-06-04
Avrundningen på en trilogi som saknade täckning till att bli en trilogi redan från första början. Den tredje delen placerar sig på samma nivå som andra filmen. Vi får se kaoset på gatorna och actionscenerna är helt ok. Det köttas och svärs, allt för att leva upp till sin 15-årsgräns, samt att vi får följa en grupp som man bryr sig om. Som en del medlemmar skriver så får du precis vad du förväntar dig av "The Purge". Det är en helt ok actionfilm som håller för stunden, men knappast något som du kommer återkomma till.
Visa äldre kommentarer »