The Resurrection of Michael Myers Part 2

Under en vild fest på ett sjukhus vaknar Michael Myers (mördaren i "Alla helgons blodiga natt"-filmerna) till liv. Han börjar brutalt döda allt och alla. Utöver Michael Myers dyker även Leatherface (från "Motorsågsmassakern"-filmerna) och Jason (från "Fredagen den 13:e"-filmerna). Som om det inte var nog vandrar en zombie omkring och letar efter sina piratkopior av "The Resurrection of Michael Myers"(del 1). Kort och gott – en humoristisk orgie i blod och våld.

Originaltitel The Resurrection of Michael Myers Part 2
Regissör Richard Holm, Henrik Wadling
Manus Richard Holm, Mike Beck, Anders Ek (II), Kaj Steveman, Henrik Wadling
Genre 80-tal, Kortfilm
Skådespelare Gunnar Rehlin, Mikael Lindgren, Richard Holm, Marita Benk, Anders Ek (II), Jan Larsson, Joachim Lindman, Orup, Mike Beck

Starkbröl
2023-04-20
Juvenil amatörfilm med Orup i en roll. För att inte tala om Gunnar Rehlin! Kasst, förstås. Masken är rätt bra här och där. Och så är det lite naket, alltid något.
Samtalsmanicken
2020-03-29
Jag höjer denna. Åker fram då och då under stillasittande hemmafester. Man jublar varenda gång! Svensk kulturskatt!
Asmorod
2014-04-25
Folk som dissar svensk film borde blicka längre bakåt. 80- och 70-talens filmskatter äro många och åh, så ljuvliga!
Kriffot
2010-09-24
Barnsligt och dumt, men ändå lite kul! Svensk tramssplatter på tromanivå!

2010-04-11
Kryddigare än första och rätt underhållande. Blir inte mer än vad det är. Men som amatörfilm är den helt okej!
11h30
2009-08-30
På sitt egna vis är den dock ändå en 5a

2008-09-17
Här samlar man tre av de största skräckfilmsikonerna och låter dem gå lös på läkarna på Karolinska. I sann skräckfilmsanda så har man även klämt in lite omotiverad nakenhet. Helfestligt och urfånigt.
Sangha
2008-07-05
lol
femhundratolv
2007-12-29
Orups replik när han ser liket: "Vad ful han är." Alltså, den är så klockren. Och i övrigt är det lätt den torraste filmen i stan. Så kass men så sjuk.
erik87
2007-09-15
det funkar och är roligt i början, men 25 minuter var för långt.