Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

The Ring Two


Rachel och hennes son Aidan har flyttat och försöker starta ett nytt liv efter Noahs död. Men plötsligt bryts tystnaden i den lilla by de lever i när en tonåring hittas död. Rachel drar kopplingarna till det ökända videobandet och ger sig av för att få reda på mer om Samaras mörka historia.


Originaltitel The Ring Two
Alternativ titel The Ring 2
Regissör Hideo Nakata
Manus Ehren Kruger
Genre 2000-tal, Skräck, Thriller, Drama, Mysterium
Skådespelare Sissy Spacek, Elizabeth Perkins, Gary Cole, Simon Baker (I), Naomi Watts, David Dorfman, Ryan Merriman, Emily VanCamp, Kelly Stables, Kelly Overton, Mary Elizabeth Winstead
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3281
Filmnummer 25776

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

kenzo2013
2018-05-11
Som vanligt så ska inte amerikaner göra en remake på utländska filmer.
idd
2018-01-28
Lika ointressant som amerikanska ettan..
Rai
2017-12-11
Lika usel som 1:an om inte ännu sämre!!!
Stygga-Vargen
2016-09-18
Riktigt lika bra som ettan är den ju inte men den är ändå väldigt bra.
ThePatient
2016-02-28
B-känslan är påtaglig, vilket är synd då jag kan tänka mig att producenterna kände sig väldigt förhoppningsfulla då de lyckats få tag på regissören till det japanska originalet. Grundidén till varför berättelsen fortsätter är bra och Naomi Watts är en fin skådespelerska som lyckas bära resten av filmen tillräckligt bra, särskilt när hon får skippa familjemyset och spela ångest. Mycket svag trea.
picklessmulan
2015-01-02
Helt okej uppföljare på den mycket bättre The Ring. Härlig musik som höjer stämningen annars en ganska slät historia som dock är ganska spännande. Inte så skrämmande tyvärr. Stabil 3a
Krille80
2014-11-30
Uppföjare inom skräckgenren brukar vara rent bedrövliga men denna film står, trots en svagare historia, som ett undantag. Dels beror det på "The ring"-filmerna får mitt hår att resa sig och jag tycker den lilla flicka är jävligt otäck. Naomi Watts och David Dorfman(Aidan) bidrar också mycket till kvalitén med mycket bra skådespel.
Adeoo
2014-07-22
Tyckte inte att den var så bra, 1:an är mycket bättre. 4/10
Tatty
2014-02-24
Uj, riktig spännande så att man blev rätt nervös. Tycker brunnar är läskiga.
silvertrain
2014-02-23
Här är det också lite roligt (***spoiler***) att det inte är videobandet som ligger i fokus utan att här är det andra saker som Samara använder för att komma år Rachel och hennes son. Så man kan ju inte känna sig helt säker någonstans. Blir ju en ny story då också så att den inte liknar första filmen för mycket. Dock så kan jag tycka (***spoiler***) att filmen kan va svår att förstå ibland då man inte riktigt vet vad som är dröm eller verklighet. Men det är ju en del i poängen med det hela också. Hur som helst så är denna nästan lika bra och skrämmande som originalet. Så en klockren femma får även denna!!!