Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

The Room


En berättelse om den godhjärtade Johnny, hans fästmö Lisa och hans bästa vän Mark. Lisa har börjat tröttna på Johnny och inleder ett förhållande med Mark, som i viss mån försöker avstyra affären men har svårt att kontrollera sina lustar.


Originaltitel The Room
Regissör Tommy Wiseau
Manus Tommy Wiseau
Genre Drama, 2000-tal
Skådespelare Tommy Wiseau, Greg Sestero, Juliette Danielle, Philip Haldiman, Carolyn Minnott, Kyle Vogt, Robyn Paris, Mike Holmes, Dan Janjigian, Greg Ellery
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1004
Filmnummer 72013

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Starkbröl
2022-10-15
Ja, alltså, det är ju dåligt, men ganska långt ifrån "sämst i världen" ändå. Vissa biroller håller ändå okej b-skådiskvalitet. Det värsta är ju det horribla manuset, det är sällan man ser ett så obefintligt manus filmat med vad som ändå är en helt okej cinematografisk kvalitet. Och man förstår ju ändå vad han har försökt göra, någon slags femme fatale-fantasi med sig själv som den oskyldige i en värld av svikare. Ändå klart värdig alla memes och citeringar.
Rai
2022-01-24
Jäklar i min låda vilken fruktansvärd dålig film! Skräp, smörja. URK!!!
the_donald
2018-12-12
Aldrig haft så roligt på en biograf innan.

2018-03-13
Till skillnad från de flesta andra medier och uttrycksformer, finns det inom filmen tre kategorier av bottennapp; 1. De som är så urbota patetiska att de blir underhållande (ibland till den grad att de vänder hela betygsskalan upp-och-ned), 2. De som är rakt igenom tråkiga och inte lämnar något som helst intryck (den vanligaste kategorin i min mening), 3. De som är så tragiskt kassa att det blir smärtsamt att titta. De som placerar The Room i den första kategorin förstår jag mig inte på över huvud taget. De som placerar den i den andra får jag lov att gratulera för att de lyckats gå oberörda. Själv kan jag inte placera den i någon annan än den tredje, och med det är den inget annat än det överlägset sämsta jag sett i hela mitt liv.
Atropos
2018-02-25
Jag menar såklart inte att filmen är en femma; det är en usel film på alla sätt. Men som filmupplevelse var det kanske min bästa i vuxen ålder, och man skall ju inte sätta betyg utifrån en films tekniska meriter, utan hur man upplevde att se den, eller hur? Så se, förundras över hur uselt det är, ropa med i "You're tearing me apart Lisa!", och kasta skedar på skärmen - det är fantastiskt!
#54
2018-02-19
Såg den här filmen igen med Sestero på plats för en frågestund. Jag är tveksamt till att det var värt att genomlida den en gång till.
Howler19
2018-01-28
Jag är inte så mycket för konceptet "så dåligt att det blir bra". Faktum är att det gjorts många amatörfilmer som är såhär dåliga utan att det blir det minsta roligt. Det som gör att The Room sticker ut är att den är en väldigt påkostad produktion för att vara så dålig. Det har ju aldrig hänt att någon som är så otvivelaktigt efterbliven som Wiseau skrivit, regisserat och spelat huvudrollen i en femtiomiljonersproduktion. Även om filmen var underhållande på något konstigt plan så var det jag skrattade mest åt extramaterialsintervjun med Wiseau, där det blev uppenbart att den här mannen har en helt förvrängd bild av vad det är han har skapat. Det finns så många dimensioner av idiotin i hur den här filmen blev så dålig att jag nu inte kan bärga mig till premiären av The Disaster Artist.
mr_magi
2018-01-22
Helt fantastisk! En prestige- och talanglös Wiseau briljerar med repliker, utan att veta om det! Grym regi och sköna miljöer. 4+
qaz
2018-01-21
Det finns inte ord i det svenska språket för att uttrycka hur dålig denna filmen är.
fridenpaden
2018-01-12
Den här "dåliga" filmen har NOLL underhållningsvärde.
Visa äldre kommentarer »