billiga elavtal

billiga elavtal

The Runaways

Filmen är baserad på sångaren Cherie Currie's bok 'Neon Angel', en återspegling av hennes erfarenheter som rockstjärna. Vi får följa bandets grundande och det kanske första stora genombrottet för ett rockband med enbart kvinnliga medlemmar.

Originaltitel The Runaways
Regissör Floria Sigismondi
Manus Floria Sigismondi
Genre Drama, Biografi, 2010-tal
Skådespelare Kristen Stewart, Dakota Fanning, Alia Shawkat, Scout Taylor-Compton, Michael Shannon, Stella Maeve, Riley Keough, Johnny Lewis, Tatum O'Neal

RustyFilm
2016-12-11
Jag gillar musikbiografier. Runaways har jag inte tidigare lyssnat speciellt mycket till, så jag är ingen fan men tycker att det här är intressant film. Sanningshalten i historien bör väl vara hög eftersom det är Cherie Curries bok som ligger till underlag för filmmanuset och Joan Jett är medproducent till filmen (båda centrala bandmedlemmar). Dakota Fanning lyser som Cherie. Mycket 70-tals punkrock ere.
2016-07-24
Det här är riktigt bra grejer! En värdig filmbiografi! Filmen blir bra mycket tack vare Dakota Fanning!
Gordyal
2016-05-08
Klart underhållande även om det blir lite luddigt och stillastående efter ett tag, och det hela planar ut i ett ingenting. Definitivt sevärt för den intresserade, knappast för någon annan. (7/15)
cameo
2015-04-25
Kan hålla med om att manuset blir lite tunt fram mot slutet, och att det är synd att fokus inte ligger på alla bandmedlemmar (om inte i filmen så i alla fall i sluttexterna). Men annars, bad ass! Gillar både Fanning och Stewart i huvudrollerna och stämningen är spot on.
2014-05-03
Egentligen inget speciell, och som bandbiografi ganska tunn då de andra medlemmerna nästan endast finns med som statister. Men musiken är bra genom hela filmen och 70-talsandan finns.
sparv
2013-07-25
Jag tyckte verkligen om den, jättebra musik och JoannJett är en så grym person!
Björkman
2013-06-26
För mig som inte kunde särskilt mycket om Runaways innan filmen så tycker jag det är en helt okej skildring av det första riktiga tjejrockbandets resa från de första stapplande stegen till framgång och fall. En hel del skön musik och okej prestationer av skådespelarna, men ingen film som går till historien. Den visar en ganska mjuk historia, trots att droger och personliga problem är vardag för de två huvudkaraktärerna. Det blir inget riktigt djup, men en helt okej film att fördriva tiden med.
Dutch
2013-03-14
Dakotas bästa, annars en ganska typisk bandfilm, de drillas-lyckas-knarksuper-bråkar osv.
ladyvengeance
2012-12-16
Lite mjäkig, jag hade velat se mer av bandet och mindre av stackars Dakota som blir lurad av sin manager att springa runt i underkläder. Är helt chockerad över att jag gillade Kristen Stewart! Varför gör hon inte sådana här filmer istället för fantasy?
ShenLong
2012-11-23
kristen stewart & dakota fanning. i should hate it, but i didnt