Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

The Scapegoat


Handlingen utspelar sig 1952. England förbereder sig för kungens kröning. The Scapegoat berättar en historia om två väldigt olika män som har en sak gemensamt - ett ansikte.


Originaltitel The Scapegoat
Regissör Charles Sturridge
Manus Charles Sturridge
Genre 2010-tal, Drama
Skådespelare Andrew Scott, Jodhi May, Matthew Rhys, Eileen Atkins, Anton Lesser, Sheridan Smith, Phoebe Nicholls, Pip Torrens, Sylvie Testud, Richard Ridings, Julian Wadham, Ian Mercer, Roland Oliver
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 94
Filmnummer 99582

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


tvamvarg
2016-01-03
Hade inga förväntningar vilket säkert höjer betyget, men jag tycker denna var klart underhållande och i vissa delar riktigt fin! En skaplig grad av "suspension of disbelief" krävs, och vanligen kan jag ha svårt för det men här gick det av någon anledning bra.
tvamvarg
2016-01-03
Hade inga förväntningar vilket lösvikt
garpa
2016-01-02
Britisk överklass med överklassbekymmer. Storyn läcker som ett såll. Men i övrigt bra skådespeleri och genuina miljöer. Kan dock inte rekommendera den. Ej sevärd.
annihilat0r
2014-12-20
Tittaren till "The Scapegoat" åker självförvållat på en brittisk tids- och klassresa. En resa som leder fram till en ganska kylig värld. Ännu svårare blir denna omställning, eftersom vi tittare – genom vår protagonist – ser exakt likadan ut som en försvunnen härskare. Makten finns således redan i våra händer, enligt resterande elit. Men, hur i hela friden ska vi hantera den?
Bumsi
2014-09-24
Kunde ha varit mycket bättre än vad den är. Väldigt nära att snäppa upp den till sevärd men det finns för mycket dravel mellan det som är bra.
Mimja
2013-09-24
Helt ok film - intressant story, bra skådespelare och fin miljö.
johannorlund
2013-09-23
Gillar stämningen och skådespelet extremt mycket i den här. Kände mig aldrig jätteengagerad, men det är en bra film!