Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

The Secret Diaries of Miss Anne Lister


Historien om Anne Lister, en mycket framgångsrik affärskvinna under 1800-talets början. Men bakom det ljuva livet på slottet dolde hon också en djup hemlighet - förbjudna kärleksaffärer som hon skrev ner i sina dagböcker, kodade i grekiska och algebra.


Originaltitel The Secret Diaries of Miss Anne Lister
Regissör James Kent
Manus Jane English
Genre Drama, 2010-tal
Skådespelare Maxine Peake, Anna Madeley, Susan Lynch, Christine Bottomley, Gemma Jones, Alan David, Richenda Carey, Michael Culkin, Dean Lennox Kelly, Tessa Peake-Jones, Tina O\'Brien, Belinda Lazenby
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 94
Filmnummer 86880

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Zipper
2015-06-21
Hade glömt att jag sett detta, det säger väl allt.
mi9
2013-04-16
En film om "den första moderna flatan", efter hennes "hemliga" dagbok. Ganska vackert och romantiserat... så t.ex. könssjukdomarna och kurresan till Paris hoppas över, vilket är synd... (Angående den vanliga kommentaren "hur svårt det här har varit genom åren...", måste man tänka på att vanlig kärlek hade ofta minst lika svårt på den tiden, och färre chanser att träffas i smyg...)
Undine
2012-08-22
Jag satt med tårar genom hela filmen. Jag älskar Jane Austen men detta tog priset!! Jag säger bara en sak: WOW!!! Mer romantik får man leta efter. Samtidigt gripande och frustrerande eftersom homosexualitet inte var accepterat på den tiden.
cassiopeia
2012-05-26
Vackert foto, fascinerande berättelse.
yrkeschaufföre
2011-10-02
Jobbigt att inse hur svårt det här har varit genom åren. Mycket fint skildrad kärlek och problemen runt omkring. Eftersom den är baserad på verkligheten så tilltalar slutet mig, utan att avslöja för mycket.

2011-06-12
Helt klar sevärd inom sin genre, stabilt skådespeleri och BBC-producerat. Alltid spännande med biografier, men slutligen känns det inte riktigt som att historien landar i något. Det mynnar lite diffust ut åt olika håll och det känns om att spåren den vill lämna försvinner.