1.9
1.9
The Shaggy Dog
Dave Douglas försöker leva ett normalt liv tillsammans med sin fru Kristin och sina två barn, trots att han ibland förvandlas till en fårhund...

Originaltitel | The Shaggy Dog |
Regissör | Brian Robbins |
Manus | Cormac Wibberley, Marianne Wibberley, Geoff Rodkey, Jack Amiel, Michael Begler |
Genre | Komedi, Familjefilm, Äventyr, Fantasy, 2000-tal |
Skådespelare | Tim Allen, Jan Devereaux, Kristin Davis, Zena Grey, Spencer Breslin, Jane Curtin, Shawn Pyfrom, Jeanette Brox, Kevin Cooney, Robert Downey Jr, Janine Edwards, Mark Robert Ellis, Danny Glover, Philip Baker Hall |
Nyinspelad komedi av filmen från 1959 med samma titel. Då med Fred MacMurray i huvudrollen, nu med Tim Allen.
Dave Douglas (Tim Allen) är en åklagare som just nu försöker få en djurrättsaktiv... Läs mer »
Hel skön film som är skapligt skruvad. Älskar när Allen går nuts i rättegångs-salen. haahaaaa. fan va jag garvade#)
Rätt dålig men lyckas ändå klara tvåan precis på håret.
Familjefilm tycker jag är en genre av film som fungerar allra bäst när man vill ha en film att slötitta på en lat dag. Kombinera det med en film innehållandes djur och en favoritskådis Tim Allen så är jag reda att slappa loss. Filmen i sig är inget speciellt och väldigt förutsägbar men på något sätt kräver jag inte mycket mer av familjefilm nuförtiden. Tim Allen lyfter/räddar filmen. Kul är att Robert Downey Jr. är med här. En roll precis innan sin stora comeback som superstjärna igen. 2+
Haha hamnade framför tvn idag så började denna. Många bra skådisar. Trams javisst men charmerande och underhållande :)
Så tråkig!! Hur kunde Disney gå ut med en sån skittråkig film? Störde mig speciellt på dom dåliga special-effekterna.. /Rob.
Rätt rolig film! Förstår inte alla ettor
Tror faktiskt att denna mirakulöst nog vann på att ses dubbad på spanska. Inte ofta det händer. Men så snackar vi om en film som är som rinnande vatten, totalt livsfarlig för den mentala hälsan.
Snäll familjeunderhållning som tyvärr vara underhåller de minsta i familjen.
nej, det här var inte bra någonstans.