Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

The Shepherd: Border Patrol


En grupp elitsoldater planerar att smuggla in en stor laddning heroin in i USA via Mexiko, och allt som står i deras väg är gränspolisen Jack Robideaux, en före detta mordutredare vid New Orleans polisdistrikt.


Originaltitel The Shepherd
Regissör Isaac Florentine
Manus Cade Courtley, Joe Gayton
Genre Action, Kriminalare, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Jean-Claude Van Damme, Scott Adkins, Stephen Lord, Gary McDonald, Natalie J Robb, Bianca Brigitte VanDamme, Daniel Perrone, Andrée Bernard, Miles Anderson, Todd Jensen, Phil McKee, Dian Hristov
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 183
Filmnummer 58349

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Raimo_1985
2015-07-27
Svag tvåa på denna bagatell till tvåtusentalsaction med Van Damme. Sista halvtimmen blir det för fånigt, fult och dåligt och sen kommer brutaliteten som inte är rolig nånstans, mest deprimerande. Inget minnesvärt. Van Damme gör dock den nedtonade rollen bra, som så ofta. Kaninen avbrutaliserar filmen lite iallafall:) Fula fighting-scener.
Harford
2014-06-17
Dåligt och mycket förutsägbart manus och extremt dåligt skådespeleri. Van Damme är verkligen en usel skådis.
RichardEk
2013-07-17
Når inte riktigt fram som actionhistoria. För mycket enligt formuläret för att det ska lyfta. Detta medför att den är väl förutsägbar och handlingens vändningar kommer inte som överraskningar. Kvar har vi en rad ganska okey kampsportsscener med van Damme och Scott Adkins där Adkins imponerar/överraskar mest.
Robkiller
2013-03-16
Klart underhållande vanDamme rulle, även om den delvis är rätt seg, övriga skådespelare är usla och regissörens förkärlek för mängder av "slow-motion" hjälper ju inte direkt... men musiken är passande och det blir lite sköna "moves" from vanDamme, även om det känns lite väl påtvingat ibland. Handlingen är väl dock lite begränsad, men den är helt ok i alla fall.
Rune2000
2012-09-29
En charmig action film som tyvärr tappar lite pga förutsägbar story och den låga budgeten.
100tonvalspäck
2012-02-05
Några helt okej actionscener men de drunknar i en tråkig story och Damme har här världens sämsta sidekick i form av en kanin.

2011-10-13
Jag har delat ut många ettor till jcvd, men oftast tycker jag filmerna är rätt underhållande. Den här ettan borde däremot vara en nolla, urbota trist från början till slut.
rejvdjuret
2011-09-14
Den här filmen dog redan innan man ens fick se förtexterna!
dudson
2010-09-19
Rätt skaplig Clåda rulle faktiskt!! Jäkla skoj se Scott -Adkins här åxå mot Legendaren Van Damme...Scott är som clådan var för 22år sedan typ(Inte lika gammal å tråkig) Slut fighten den sista halv-timmen mellan dom 2 är Häfftig och Adkins är Riktigt elak mot clådde som får dugligt med pisk=) synd inte dammes golf-boll i pannan åxå försvann sammtidigt!!(

2010-05-10
Inte så fruktansvärt dålig.
Visa äldre kommentarer »