Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
0
av 5

The Sisters Brothers


Historien följer Eli och Charlie Sisters, två lönnmördarbröder på jakt efter en guldgrävare som har stulit från deras ledare.


Originaltitel The Sisters Brothers
Regissör Jacques Audiard
Manus Jacques Audiard, Thomas Bidegain
Genre Kriminalare, Komedi, Drama, Äventyr, Western, 2010-tal
Skådespelare John C Reilly, Joaquin Phoenix, Jake Gyllenhaal, Riz Ahmed, Rebecca Root, Allison Tolman, Rutger Hauer, Carol Kane, Richard Brake, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Aldo Maland, Theo Exarchopoulos
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 11
Filmnummer 130512

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer

Spook
2019-08-11
brukar alltid gilla Phoenix, men reily var verkligen den som imponerade.
92axha10
2019-06-21
Älskar westerns. Det här en bra representant av genren. Härliga scenerier och udda figurer.
paninaro
2019-04-17
Det finns lite samhälls- och maskulinitetskritik i små bitar här, men det är inte mer än nuggets, som heller aldrig mynnar ut i något speciellt mer än ett uselt sentimentalt slut. Å andra sidan är det onekligen ganska småtrevligt att se en western på bio, storyn funkar nästan hela vägen och det är duktiga skådisar. Och Rutger Hauer som (liten) skurk. Svag trea.
Jaganatha
2019-03-15
Jacques Audiards westernfilm utmynnar inte i något jätteintressant, men det är en mycket snyggt fotograferad och välgjord historia om prisjägare och guldgrävare med fyra formidabla centrala rollinsatser. Men varför fick inte Rutger Hauer vara med mer om han nu skulle vara med alls? En extremt manligt kodad film, skulle nog många säga, men varför skulle det vara något negativt? Audiard kan nog bättre än så här, men han klarar verkligen väl av övergången till engelska och den amerikanskaste av genrer.
Tonti
2019-03-12
Började oroväckande machonihilistiskt men tar sig klart och har sina fina stunder. Tycker kanske inte familje- och maskulinitetstematiken förvaltas så värst intressant men det är en kompetent modärn western med stark cast. Men liksom alla samtida westerns är den hård på fel sätt, man märker att folk studerar Anthony Mann i alldeles för liten utsträckning. Det mörkt civilisationskritiska stråket bränner aldrig till.
PeterTheW
2019-02-26
Svag trea.
PeterTheW
2019-02-26
Rätt menlös trots duktiga skådisar.
Benisakura
2019-01-31
Seg och en av Phoenix sämre filmer han medverkat i på sistone.
bryngel
2019-01-11
Klart godkänd.
mazquara
2019-01-07
intressant om maskulinitet