2.3
2.3
Worst. Babysitter. Ever.
En collegestudent som blivit avstängd övertalas att vara barnvakt åt grannens ungar. Dock är han helt oförberedd på den vilda natt som väntar honom.

Originaltitel | The Sitter |
Regissör | David Gordon Green |
Manus | Alessandro Tanaka, Brian Gatewood |
Genre | Komedi, 2010-tal |
Skådespelare | Sam Rockwell, Bruce Altman, Erin Daniels, Method Man, Jessica Hecht, J B Smoove, DW Moffett, Jonah Hill, Ari Graynor, Alex Wolff, Max Records, Kylie Bunbury, Landry Bender, Kevin Balmore, Samira Wiley, Reggie Alvin Green, Sean Patrick Doyle |
Alltid när någon omotiverat börjar vifta med en pistol sjunker filmen ett snäpp. Första halvan var bra dock.
Vi har sett filmidéen förut, vi följer några karaktärer under en helt uppfuckad kväll. Hill sköter sig väl, men Rockwells galna knarkbaron höjer filmen. 3-
Den här kräver inte mycket av oss framför skärmen, men den har sina roliga stunder, en svag trea.
Den är så bra! Och rolig!! Fick mig att skratta en del. Så knäpp film och älskar Jonah Hill i filmen. Han är så bra! Diggar barnen som är skumma och knäppa! Rekommenderar filmen om nån gillar en knäpp och rolig film. Kommer absolut att se den igen!!
Det här är dålig film. Sam Rockwell gjorde i och för sig en bra insats men han var inte med tillräckligt mycket för att lyfta filmen till en tvåa.
Ingen höjdarfilm men helt okej för söndagen.
Den här filmen är inte bra! Filmen försöker vara rolig och häftig men lyckas konsekvent inte! Och ungarna, speciellt Rodrigo är bara för mycket. Jag velar mellan en svag tvåa och en stark etta...
Det här är ju en underlig lite rulle. På många sätt. Dels är den förpackad som vilken genomsnittlig skitkomedi som helst, men den har subtila nyanser och spår av att vara riktigt rolig, och på vissa ställen ytligt djup, som jag tycker funkar. Allt är så absurt och löjeväckande. Men ser man bortom det, och till kritiken som filmen framför, så kanske det finns något där bakom? Eller så låtsas de som att det gör det, jag vet inte. Jag tycker att det är bra i alla fall. Huruvida det kommer att hålla för en andra titt, är väl en annan femma, men inget jag behöver bry mig över just nu.
Tittar man bakåt i tiden så kan man nog sedan 80-talet hitta dessa filmer där en barnvakt tvingas ut i staden med de "vilda" barnen som skulle vaktas och därmed råkar ut för diverse saker. Så historien är inte unik men inte heller uttjatad. Kombinationen av Jonah Hill, barn och massor av grova svordomar fungerar och filmen erbjuder leenden men samtidigt är jag besviken över att filmen inte var så rolig som jag hade hoppats. En godkänd film. 2+
Jag är positivt överraskad och småroad så en svag trea kan den väl få? Väldigt osammanhängande och ologisk men nån slags poäng i slutet.