Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

The Skeleton Twins


Maggie återförenas med sin avlägsna tvillingbror Milo när de båda undkommer döden på samma dag. Syskonen börjar undersöka var deras liv gick fel, och inser att de kanske behöver varandra för att hamna på rätt spår igen.


Originaltitel The Skeleton Twins
Regissör Craig Johnson
Manus Mark Heyman, Craig Johnson
Genre Drama, Komedi, 2010-tal
Skådespelare Kristen Wiig, Bill Hader, Luke Wilson, Ty Burrell, Boyd Holbrook, Joanna Gleason, Kathleen Rose Perkins, Adriane Lenox, Sydney Lucas, Eddie Schweighardt, Paul Castro Jr, Benjamin McGowan
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 746
Filmnummer 108985

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


LillaBlåaMus
2018-09-19
Tycker inte man riktigt fick reda på var deras liv gick fel. Trodde den skulle vara både mer tragisk och mer romantisk. De korta tillbakablickarna tillför inte mycket. Borde fokuserat mer på syskonskapet, då och nu.
supermancover
2018-06-24
Wow. Bill Hader snor hela filmen och gör en felfri skådespelarinsats. Fantastiskt och otroligt bra. Är uppe och luktar på en femma, helt klart. Starshipscenen är utomordentligt gjord. Wow. En nia på en tiogradig skala.

2016-06-26
Bra drama med mörka komiska inslag. Hader och Wiig är suveräna. Jag ser gärna fler seriösa filmer med dessa två skådisar emot varandra. Rekommenderas.
vonadel
2016-06-07
Känns som det är allt viktigare att man har rätt känsla för filmen man ska se. Uppenbarligen hade jag det för denna för jag tycker den var riktigt bra. Bästa filmen jag sett på länge. Känner verkligen med karaktärerna. Riktigt bra kemi mellan skådisarna som också imponerar över lag. Och allra mest imponeras jag faktiskt av Hader. Varm och känslosamt drama. Blev inte direkt förvånad när jag upptäckte att Duplass-bröderna var inblandade. Tyckte "Nothing's Gonna Stop Us Now"-scenen var så bra också. Luktar nästan på en femma t o m! 8/10
Goham
2016-01-16
Inte dumt alls
AlaRegularis
2016-01-06
En härlig indiepärla med två SNL-alumni som här står på toppen av sina förmågor, både humoristiskt och dramatiskt.
annihilat0r
2016-01-04
"The Skeleton Twins" är en sjukt mörk film – absolut ingen komedi. Jag blev personligen mest illa till mods, delvis för att jag upplevde huvudkaraktärerna som skrämmande osympatiska.
idaho1981
2015-12-14
En riktigt bra indiefilm med trovärdiga och intressanta karaktärer. Man håller sig undan många av de vanliga indie-klicheerna. Skådespeleriet är riktigt bra och manuset känns äta och naturligt!
MaxMackan
2015-09-29
Klarar sig undan många indie-fallgropar genom att ha trovärdiga tredimensionella karaktärer. Väldigt lyckat och för mig blir det en feelgood-känsla i hela filmen, som landar helt rätt.
mazquara
2015-09-20
sevärd
Visa äldre kommentarer »