Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

The Smell of Success


När en tragisk olycka tar död på Mr. Rose, geniet bakom Rose's Manure Company, så hotas hans företag att gå under. Då hans dotter, en kosmetikaförsäljare, tar över företaget hon just ärvt så blir det problem då hon inte riktigt har näsa för faderns affärer men hon är fast beslutad på att se till att företaget går med vinst. Ovetandes om att ett annat gödselföretag gjort sig redo för att svepa in och ta över marknaden med minst sagt tveksamma metoder. Nu måste hon lita på att företagets främste säljare, Patrick Fitzpatrick, kan hjälpa henne komma på en plan för att än en gång bli herre på täppan.


Originaltitel The Smell of Success
Regissör Michael Polish
Manus Mark Polish, Michael Polish
Genre Komedi, 2000-tal
Skådespelare Billy Bob Thornton, Téa Leoni, Mark Polish, Ed Helms, Kyle MacLachlan, Pruitt Taylor Vince, Frances Conroy, Jon Gries, Patrick Bauchau, Richard Edson, Brent Briscoe, Scott Michael Campbell, Michael Arturo, Christian Eric Billings, DW Moffett
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 49
Filmnummer 89952

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


snyltare
2012-08-26
Va? Vad var det här? Konstig från början till slut. Alice i underlandet i Rachel Carsons version. MEN det som är positivt med filmen var att det var spännande att se Billy Bob Thornton se snäll ut.
jasmin357
2012-03-05
jättekonstig miljö o riktigt dålig
mrHL
2012-02-12
Vilken DYNGA
yrkeschaufföre
2012-02-02
Lite småkul, ganska rak historia utan utsvävningar. Men vad är det för filter den är filmad med och den konstiga scenografin, har den nån mening?
smillans
2011-08-05
jag tyckte denna va charmig. visst. den såg kanske inte så snygg ut emellanåt. men storyn va rolig och absolut en sevärd film. jag tyckte den va bra.