Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

The Snow Walker


En pilot kraschar på den arktiska tundran och tvingas överleva på det naturen har att bjuda på.


Originaltitel The Snow Walker
Regissör Charles Martin Smith
Manus Charles Martin Smith
Genre Drama, Äventyr, 2000-tal
Skådespelare Barry Pepper, James Cromwell, Annabella Piugattuk, Kiersten Warren, Jon Gries, Robin Dunne, Malcolm Scott, Michael Bublé
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 172
Filmnummer 22729

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Valarn
2015-12-05
svag tvåa.
Biolm
2013-04-06
vill se!
Ryujin
2008-07-12
Vacker och rörande film, och Annabella är otroligt söt. Bra skådisar och musik, men regin antar jag att jag får klaga på, pacingen bland annat funkar inte, och filmen känns seg och tråkig på sina ställen. Störde mig rejält på Barrys karaktär i början också, tyckte han var odräglig och överdriven. I annan regi tror jag det här lätt kunde ha blivit en 5:a, men hamnar nu på en ganska medelmåttig 3:a, men den är klart värd att se, om så bara för Annabella.
Trevor_Rabin
2008-04-18
fantastiska foton bra musiktema FANTASTISK film
carre006
2007-08-22
den har helt klart sin charm, men mycket bra, det är den inte...

2007-06-24
Otroligt vackert landskap och bra bild, synd bara att slutet inte imponerade alls - ett bättre slut hade lyft filmen rejält. Samt i vissa typ av överlevnads filmer där huvudpersonerna är man och kvinna brukar d uppstå kärlek mellan dem men d spelar inte så stor roll egentligen. D jag mest va förargad över va att denna film hade ganska bra förutsättningar till att bli en toppfilm. Vacker natur, intressant handling o medelbra skådisar, kändes som om filmen borde ha bjudit på mer.
GurraB
2006-11-03
jag tycker inte att den var så himla bra, blev ganska långtråkig. slutet ställer jag mig neutralt till. på ett sätt häftigt och tråkigt på ett annat sätt. nje... 2+
Sub-
2006-10-11
Mysig film som passade perfekt en kväll efter en tung dag. -Spoiler- Slutet hade lite att önska. Den hade gärna fått vara längre.
Goham
2006-05-21
Om man vill se en riktig överlevnadsfilm rekommenderas "Touching the Void" mkt starkt
DiMMUBoRGiR
2006-04-17
Riktigt bra! Gillar Barry Pepper till att börja med. Stämningsfull och snyggt. Några små missar är väl att eskimåtjejen obviously kan engelska flytande eftersom hon uttalar alla ord perfekt. Had dålig tidsuppfattning i filmen också, visste inte om det rörde sig om dagar eller veckor iblandf. Lite surt slut också, fanns väl en poäng med det, men det känns ändå som att historien inte var färdgiberättad riktigt.
Visa äldre kommentarer »