Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.5
av 5

The Social Network


En sen kväll 2003 sätter sig Harvardstudenten och dataprogrammeringsgeniet Mark Zuckerberg ner vid sin dator och börjar intensivt jobba med en ny idé. Ur allt bloggande och programmerande växer det fram som snabbt ska komma att bli ett globalt socialt nätverk och en revolution inom kommunikation. Bara sex år och 500 miljoner kompisar senare är Mark Zuckerberg den yngsta miljardären genom tiderna? men för den här entreprenören så leder framgången till både privata och rättsliga komplikationer.


Originaltitel The Social Network
Regissör David Fincher
Manus Aaron Sorkin
Genre Drama, Biografi, 2010-tal
Skådespelare Jesse Eisenberg, Rooney Mara, David Selby, Joseph Mazzello, John Getz, Brenda Song, Rashida Jones, Max Minghella, Justin Timberlake, Melise, Andrew Garfield, Armie Hammer, Dakota Johnson, Bryan Barter, Patrick Mapel, Josh Pence, Inger Tudor, Shelby Young, Barry Livingston, Marybeth Massett, Denise Grayson, Henry Roosevelt, Abhi Sinha, Mark Saul, Cedric Sanders, Douglas Urbanski, Mariah Bonner, Caitlin Gerard, Emma Fitzpatrick, Scott Lawrence, Wallace Langham, Peter Holden, Darin Cooper, Jared Hillman, Caleb Landry Jones
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 11751
Filmnummer 80949

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


hsimpson
2019-04-20
Välspelad och välskriven film om en av vår tids massförströelsevapen.
Nalleman
2019-01-28
Klart sevärd!
Ful_fisk
2018-03-27
Mycket bra film. Sorkin och Fincher är en lysande kombination, och dessutom är Eisenberg lysande i huvudrollen. Grym!
Rai
2018-02-25
Gäsp, tråkig film!
andy_l
2017-02-19
Den här filmen har fått bra recensioner men det är bara ytligt amerikanskt pladder i en ointressant historia. Jobbigt och dåligt.
RustyFilm
2016-12-11
Visst, det här är en intressant historia om Facebooks tillkomst och tillväxt. Men som filmunderhållning håller det inte till 100%. Det är ingen dålig filmproduktion och David Fisher gör som brukligt ett bra regijobb men det är för mycket datatugg för platsa på min topplista
Stygga-Vargen
2016-10-21
Långt under förväntan! Som helhet är den bara seg och tråkig och man sugs aldrig in i handlingen ordentligt. Skådespelarna gör bra ifrån sig och stundvis lyckas filmen bli måttligt underhållande men det är också allt. Svag 2:a.

2016-10-18
Fichers regi gjør filmen riktig bra. Timberlake og Eisenberg er også med på det.

2016-10-18
Denne har jo begynt riktig bra. Skal bli spennende å se hvordan dette ender opp.

2016-10-12
Huuuh. Jag gillar verkligen inte det här poserande och rappa berättargreppet, speciellt inte när handlingen är så infernaliskt ointressant. Jag vill se FILM för Guds skull.
Visa äldre kommentarer »