Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

The Spectacular Now


Sutter Keely är en självupptagen festprisse som älskar sitt jobb i en klädbutik. Sutter lever för stunden och har inte några framtidsplaner, men allt förändras när hans flickvän dumpar honom. Sutter super sig full och vaknar på en gräsmatta där han får syn på den skötsamma tjejen Aimee. Trots att de är så olika dras de till varandra på ett speciellt sätt.

Baserad på romanen The Spectacular Now av Tim Tharp från år 2010.


Originaltitel The Spectacular Now
Regissör James Ponsoldt
Manus Scott Neustadter, Michael H Weber
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Miles Teller, Shailene Woodley, Brie Larson, Masam Holden, Dayo Okeniyi, Kyle Chandler, Jennifer Jason Leigh, Nicci Faires, Ava London, Whitney Goin, Andre Royo, Bob Odenkirk, Mary Elizabeth Winstead, Levi Miller (II), Kaitlyn Dever
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1230
Filmnummer 102026

Recensioner

Skapad 2019-12-21 av KJAC
Coming of age-filmer må vara stora fester fyllda av klichéer, men ibland kommer det trevliga överraskningar, The Spectacular Now som är baserad på boken med samma namn, är en sådan överrasknin...   Läs mer »

Skapad 2019-11-21 av saggesaliv
The Spectacular Now har alla ingredienserna för den perfekt sliskiga klichéartade ungdomsfilmen, som får ohövligt mycket positiv kritik på grund av alla high school kids som känner igen sig och ...   Läs mer »

Kommentarer


mr_magi
2018-10-22
Helt djävla enastående!
Barneyk
2017-08-24
Jag har lite svårt för den typen av person som huvudrollen har så jag tar aldrig riktigt till mig filmen även om Miles Teller gör ett väldigt bra jobb med karaktären. Shailene Woodley får det dock att släppa lite med sin varma och genuina utstrålning men det räcker inte. Det är ganska bra bitvis men det känns lite för krystat och förutsägbart och känns typiskt filmiskt och inte äkta. Ganska stark tvåa!
abnormal
2017-04-26
Mycket mer genuint och verklighetstroget än de flesta filmer. Bra skådespel.
smichael
2016-09-06
En film som försöker vara så originell att det bara blir krystat. Känner inte för någon av karaktärerna. Fint med Song for Zula på slutet.
Gordyal
2016-08-16
Slätstruket och tillrättalagt. Klyschorna står som inplastade spön i backen. Däremot imponerar Shailene Woodley, vilket gör filmen uthärdlig och värd en tvåa i betyg. Själv förtjänar jag en etta i betyg som trodde att denna film skulle kunna mäta sig med den fantastiska Perks. Shame on me. (4+/15)
supermancover
2016-05-08
Både Shailene och Miles är superbra. Lite vag story. Har sett det innan känns det som. En väldigt svag fyra då det fortfarande är en väldigt bra film pga skådespeleriet.
mr_magi
2015-10-16
Riktigt välgjord! Imponerande skådespel.
ulpe01
2015-10-06
Skådisarna gör vad som skulle kunnat bli samma gamla vanliga story till något mer. Känns ärligt och äkta.
BruceIV
2015-09-16
Fy fan vilken störig karaktär Sutter var! Kände dessutom ingenting under hela filmen. Det var som att de försökte med hela pappastoryn, men det var bara platt.
Korben_Dallas
2015-06-17
Shaliene inte bara en mall för en fantastisk flickvän utan också en slags mall för skådespel. Min fina kritik om henne gäller bara den filmen.
Visa äldre kommentarer »