Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

The Spy Who Dumped Me


Audrey och Morgan, två trettioåriga bästa vänner från Los Angeles, kastas oväntat in i en internationell konspiration när Audreys expojkvän, som visar sig vara en spion, dyker upp i hennes lägenhet jagad av ett team dödliga mördare. Duon förvånar sig själva med att kasta sig rätt in i en internationell konspiration i en jakt genom hela Europa bland mördare och misstänkta, och en charmig brittisk agent, när de försöker kläcka en plan för att rädda världen.


Originaltitel The Spy Who Dumped Me
Regissör Susanna Fogel
Manus Susanna Fogel, David Iserson
Genre Komedi, Action, Äventyr, 2010-tal
Skådespelare Mila Kunis, Kate McKinnon, Justin Theroux, Sam Heughan, Hasan Minhaj, Gillian Anderson, Ivanna Sakhno, Kev Adams, Fred Melamed, Dustin Demri-Burns, Jane Curtin, Paul Reiser, James Fleet, Mirjam Novak, Carolyn Pickles, Ólafur Darri Ólafsson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 280
Filmnummer 128240

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Pos
2020-10-29
Kate McKinnon vinner priset för sämsta skådespeleri jag sett i år. Mila Kunis är helt okej. Trots att den är ganska rolig stundtals är filmen som helhet imponerande värdelös.
haajen
2020-02-16
Bedrövlig.
HerrNenne
2019-08-24
Inget nytt när det kommer till storyn men den är rolig nästan hela tiden. Kunis och McKinnon gör det jättebra.
Krilledood
2019-08-09
Flera riktigt kul skämt som skiljer sig från den vanliga Hollywood-humorn och en helt fantastiskt härlig kemi mellan huvudpersonerna som man sällan ser i komedier över huvud taget. Pluspoäng för alla ordvitsar och referenser :)
Sovande_mannen
2019-08-04
Det finns ett bra ord för den här filmen. Och det är skit. Fatta att den skulle vara dålig men inte såhär dålig. Varför lägga ner tid och resurser på en film där 2 tjej bara flamsar omkring. Och har absolut ingen handling alls.
dafreakish
2019-08-03
McKinnon äger denna spionfilm som är alldeles lagom när det kommer till det mesta. Lagom kul (bara McKinnon som är rolig), lagom spännande och lagom fartfylld. Det är helt enkelt inget särskilt. Söndagsfilm.
PeterTheW
2019-06-23
Den här var ju helt underbar!
ancientlove
2019-02-19
Man kan inte annat än älska McKinnon
Supernaut
2018-12-27
Inte särskilt spännande men okej kemi mellan Kunis och McKinnon och ett par skämt som var kul. Se om du gillar tanklösa komedier.
Bomkia
2018-12-21
Jag vet att det är dumt, men jag skrattade och tyckte både Kunis och McKinnon funkade. 3-
Visa äldre kommentarer »