Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

The Suicide Squad


Välkommen till helvetet - även känt som Belle Reve, fängelset med den högsta dödssiffran i Amerikat. Det är här de värsta superskurkarna sitter fängslade och de gör allt för att komma ut - vilket även innebär att ansluta till den superhemliga och superskumma Task Force X. Dagens gör eller dö-uppdrag? Samla ihop fångar som Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin och allas favoritpsykopat Harley Quinn. Beväpna dem tungt och bokstavlingen släppa ner dem på den avlägsna ön Corto Maltese som kryllar av fiender. På väg genom djungeln, som är fylld med motståndare och gerillakrigare runt varje hörn, är gänget ute på ett sök-och förstöruppdrag endast med Rick Flag på plats för att se till att de håller sig i skinnet. Allt medan Amanda Wallers tekniker via hörsnäckor följer allas minsta rörelse. Som alltid innebär ett enda snedsteg att de dör (antingen på grund av fienden, en teammedlem eller Waller själv). Om någon vill betta så är det smarta draget att betta mot dem, allihopa.


Originaltitel The Suicide Squad
Alternativ titel Suicide Squad 2
Regissör James Gunn (II)
Manus James Gunn (II)
Genre Komedi, Action, Äventyr, 2020-talet
Skådespelare Margot Robbie, Idris Elba, John Cena, Joel Kinnaman, Alice Braga, Michael Rooker, Nathan Fillion, Jai Courtney, David Dastmalchian, Viola Davis, Sylvester Stallone (röst), Taika Waititi, Sean Gunn, Storm Reid, Freddie Stroma, Mikaela Hoover, Mayling Ng, Pete Davidson, Peter Capaldi, Daniela Melchior, Jennifer Holland, Juan Diego Botto, Joaquín Cosio, Flula Borg
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 370
Filmnummer 140490

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


darkmist82
2022-05-07
Även om jag tyckte den förra versionen var helt okej så är denna Suicide Squad betydligt bättre och mer underhållande. Den tar ut gränserna lite mer utan att bli för överdriven. Den är både rå men samtidigt rolig och spännande. Bra karaktärer, bra musik, bra stämning och det blir aldrig långtråkigt. Denna version är den vi borde ha fått från början och därför förstår jag att många låtsas som den förra filmen aldrig hade existerat. Bra underhållning som är värt att ses flera gånger om man gillar brutal och rolig action.
Gordyal
2022-04-27
Helfestligt precis hela vägen! Betydligt bättre än Ettan och Bird of Prey. Kompromisser är för morsgrisar. Sylve levererar filmens bästa replik. ("Hand!")(11+/15)
Hanness
2022-01-15
Första halvan är bra sen går det bara utför, max 30 minuter av filmen sen blir det för mycket. Visst det förekommer ett par roliga skämt men ett stort plus för alla intressanta karaktärer.
Barneyk
2021-09-20
James Gunn har lekstuga och jävlar vad han tar ut svängarna. Otroligt kul film men oväntat vass samhällskritik. Roande från början till slut med snygga actionsekvenser och uttrycksfulla skådespelare. Också oväntat hur den trots sin överdrivna absurditet också bjuder på ett par känslosamma stunder och Gunn har en förmåga att få en att bry sig om karaktärerna. Klar men inte stark fyra.
amam
2021-09-19
Bättre än första filmen, tar sig bättre i andra halvan än första. Bra skådisar, kul karaktärer, bra kemi mellan alla, en kul film helt enkelt.
HerrNenne
2021-09-11
Knappt bättre än första. Nån enstaka cool scen och några roliga skämt. Ett par fina scener. Max tio minuter bra film är det man får ut av det här stenhårda men till sist misslyckade försöket att skapa något "coolt". Till slut är det bara ett gäng ganska tråkiga karaktärer i en ännu tråkigare historia, med lite crazy inslängt för de som går på sånt.
Starkbröl
2021-09-03
Det här är den första bra DC-filmen! Det är riktigt underhållande trams, otroligt överlägsen de första två, speciellt den allra första som är en av världens sämsta filmer. Man har äntligen fångat serietidningsestetiken och har hittat balansen mellan action, ultravåld och humor med bra dialog och galen fantasi. Tyvärr en liten svacka innan slutet, och Kick-Ass 1 är fortfarande bästa filmen i genren, men det här är skoj och Margot Robbie visar återigen att hon både kan vara snygg, rolig och sparka stjärt samtidigt. Elba är också jättebra.
RichardEk
2021-08-29
Precis så underhållande som jag hoppades. Det är efter en formel, som etablerades med ’Deadpool’ och ’Kick-Ass’, med andra ord extra blodigt, utflippade figurer samt barsk humor, men ändå med antihjältar med hjärtat på rätt ställe och, så klart, ett barn som onödigt skrivits in i handlingen. Men det är hög underhållning för stunden, och i mina ögon är det King Shark som sticker ut som roligast och galnast på ett sätt så att filmen får fyra stjärnor.
karlmats
2021-08-22
James Gunn är väl nån form av modern kung Midas, The Suicide Squad är en otroligt mycket bättre version än Ayers första försök. Gunn har gett sig in i det här projektet med hela sitt hjärta och det är så mycket kreativitet att man knappt hinner ta in allt. Så många härliga karaktärer men det är nog Robbie och Elba som är stjärnorna här trots allt. Men shout out till hela casten, det är ingen jag tycker faller igenom här, och att Gunn kan få igenom så här mycket genom studiocensuren får mig att tro att han hade 100% fria tyglar här vilket är befriande att se. Den växer också på mig i efterhand, den ligger just nu på en stark 3a, och jag kan redan nu tänka mig att det vore en underhållande omtitt när man vet vad man kan förvänta sig. Den klart bästa DCEU-filmen så här långt även om den inte riktigt når upp till Gunns GotG-filmer, bra jobbat!
Andreas_
2021-08-22
Väldigt bra DC film om den beryktade ihopsatta konstellationen Suicide Squad, första filmen var en av dom sämsta filmerna jag sett och det kändes verkligen inte som en Suicide Squad film, för den var inget i närheten av serietidningarna eller dom animerade filmerna, detta är väldigt nära, James Gunn var helt rätt person att göra denna film om dessa härligt vridna individer och han får ut det bästa av skådisarna dessutom, här känns alla helt rätt i sina roller och karaktärer, några gamla kommer tillbaka med massa nya skurkar som ska sättas ihop, Margot Robbie var helt värdelös som Harley Quinn i första filmen men här kommer karaktären helt till sin rätt, tack och lov är Will Smith som Deadshot utbytt mot en mycket bättre karaktär i form av Bloodsport, skillnaden är att Idris Elba är en riktigt bra skådis och gör Bloodsport medan Will Smith bara var Will Smith och inte Deadshot, även Stallone som rösten till King Shark är helt lysande, inte alla som klarar av endast röstskådespel men Stallone gör det helt lysande, enda lilla klagomål är att Kinnaman är tillbaka, han är en medioker skådis och han är definitivt ingen Flag, hade hellre sett Tom Hardy som Rick Flag faktiskt men det är en liten detalj som man kan leva med, John Cena gör debut som The Peacekeeper och James Gunn får till med han bra framför kameran, så jag är imponerad faktiskt, speciellt eftersom en Suicide Squad film ska vara brutal och vuxen men med en härligt vuxen humor och det är precis vad detta är, James Gunn lyckas makalöst bra att blanda humor med blod och splatter. Så detta blir en väldigt bra serietidningsfilm och en av DCs bästa faktiskt, bara Man of Steel och Justice League (Snyder cut) som är bättre men detta är dock en klar förbättring från första filmen, så betyget höjs några snäpp, det blir en svag 4:a för The Suicide Squad och se den på bio är mitt tips.
Visa äldre kommentarer »