Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.9
av 5

The Syndicate


En man mördas i Moskva, ett vetenskapligt experiment för honom tillbaka till livet. Nu skall han ta reda på vem som mördade honom.


Originaltitel Deathline
Alternativ titel Redline, Armageddon
Regissör Tibor Takács
Manus Brian Irving, Tibor Takács
Genre Action, 90-tal
Skådespelare Rutger Hauer, Mark Dacascos, Yvonne Sciò, Patrick Dreikauss, Randall William Cook, Ildikó Szücs
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 84
Filmnummer 10298

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2020-05-14
Tydligen en omtitt, men minns inte jag sett den tidigare. Här finns ju en viss 90-talscharm och Rutger i långrock är ju aldrig fel. Men bland allt naket och allt skjutande är det en pinsamt risig produktion i något framtida Moskva och en story som jag nog aldrig orkade greppa.
karlmats
2009-10-22
Ganska standard b-action som höjs upp av främst Rutger men även Marc Dacascos. Man ska ha cred att man iaf försöker baka in lite roligheter i dialogen och Rutger levererar ju alltid på ett bra sätt vilket gör att det finns ett visst underhållningsvärde iaf. Däremot är den alldeles för trött för att kunna aspirera på en 3a på allvar. Trodde dessutom att det skulle vara mer bröst och naket, det som var var ganska hett men inte tillräckligt mycket. Sevärd för Rutgers fans, ni andra kan nog hitta nåt roligare att ägna er tid åt. Hyfsat stark 2a ändå.
Bomkia
2008-06-26
Jösses vilken tröttsam film med en blek Rutger. Det enda som lyfter filmen är ett par snygga bröst, och det kommer vi inte så långt med nuförtiden. 1+
FilmGuden
2008-06-22
Trött halvhjärtat försök, med en idé om ett framtida Ryssland. Största behållningen är Prästen som säljer vapen, och använder Kyrkans inredning som pricktavlor. Bortsett från alltid sevärde Rutger Hauer, då förståss.
Bumbi78
2007-10-29
Två bra skådisar i en trist sci-fi. Känns bortkastat.
lundajen
2007-08-11
så BORING!!
AsianDawn
2007-03-21
Slätstruken sunkaction.
Xeno
2007-03-18
Betyget höjs till en tvåa p.g.a. att dom hade med ett par Mi-24 Hind-D i början och ett gäng nakna brååds under hela filmens gång...
Bozze80
2004-10-14
Egentligen rätt bedrövlig, men Rutger och Dacascos plus en hög med nakna brudar gör att den ändå hamnar på en tvåa, dock en riktigt svag tvåa...
Hypnoid
2004-08-08
Riktigt usel, höll på att dö av tristess... Det verkar som om det är en skum blandning av gammal teknik och kommunistsovjet och det nya hypermoderna och maffia och korruption. Det landar i ingenstans, totalt värdelöst.
Visa äldre kommentarer »