Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

The Terminal


Viktor Navorski reser som turist till New York från ett litet östeuropeiskt land. Under hans resa utbryter ett krig i hans hemland och Navorski befinner sig snart på JFK Airport med ett ogiltigt pass. Han kommer inte in i USA - och han kan inte åka hem. Hans enda möjlighet är att helt enkelt bosätta sig i ankomsthallen tills kriget är över.


Originaltitel The Terminal
Regissör Steven Spielberg
Manus Andrew Niccol, Sacha Gervasi, Jeff Nathanson
Genre Drama, Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Tom Hanks, Catherine Zeta-Jones, Stanley Tucci, Chi McBride, Barry Shabaka Henley, Kumar Pallana, Diego Luna, Zoe Saldana, Eddie Jones, Jude Ciccolella, Corey Reynolds, Guillermo Díaz, Rini Bell
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 15875
Filmnummer 21279

Recensioner

Skapad 2019-12-21 av Tillman
Detta är ännu en i raden av produktioner som Steven Spielberg och Tom Hanks samarbetar i. Tidigare kända projekt är t.ex. ”Catch me if you can”, ”Band of Brothers” och ”Savning private Ryan”...   Läs mer »

Skapad 2019-12-18 av cineasten89
En ny film från Steven Spielberg, som alltid med ungefärlig samma tema - att hitta sig själv. Men denna film är något annorlunda - eftersom det är den första dramakomedin radarparet Steven Spie...   Läs mer »

Skapad 2019-12-10 av megafreak
Jag hade väldigt stora förväntningar innan jag såg den här filmen, eftersom många sagt att den var bra. Otroligt nog, blev jag inte särskilt besviken. \"ÄNNU en Tom Hanks-film?!\" sa min mamm...   Läs mer »

Skapad 2019-12-06 av
När Viktor Narovski (Tom Hanks) landar på JFK-flygplatsen i New York, får han veta att på grund av en militärkupp i sitt hemland Krakosien, är han varken tillåten att återvända dit eller slä...   Läs mer »

Skapad 2019-12-06 av connya
Grundregeln när man skriver ett manus är; så få karaktärer som möjligt på så få platser som möjligt. I alla fall när man som filmskapare ska göra film de första gångerna. Varför detta d...   Läs mer »

Kommentarer


vonadel
2022-10-06
Ja, vad ska jag säga om denna? En film som av någon anledning gått mig förbi. Har inte tyckt den verkat så intressant helt enkelt. Men, då den skulle tas bort från Flixen passade jag på. Spielberg är ju ändå Spielberg, och Hanks är ändå Hanks. Bör ju inte kunna bli dåligt då. Och det är det inte, men inte speciellt intressant heller. Medel helt enkelt. 5/10
dudson
2022-01-16
Menlöst dravel där Hanks mestadels springer runt i fula gubb-kläder/virrig o plundrar automater för att äta sig fet på hamburgare. Trevligt med Zeta-Jones som läckert ögongodis iaf")
Commandante
2021-11-07
Filmhistoriens mest opåkallade bröllopsscen?
mammene
2021-10-10
Tyckte till en början att det var väl tramsigt och rörigt, men efter ett tag släppte den känslan. Det kändes mer komiskt att till den speciella musiken se Tom Hanks springa omkring och försöka få en dräglig tillvaro i det limbo han hamnat i. En mycket bra filmidé där många kontakter och vänskapband skapades och kronan på verket Tom Hanks.
Bumbi78
2019-07-05
Omtitt efter sådär 10 år. Det är fortfarande en bra film. Fascinerande hur Spielberg lyckades regissera en Tom Hanks som knappt pratar engelska irrandes runt på en terminal i två timmar, men det lyckades.
foppa99
2018-11-11
såg om den: jättebra
päronanton
2018-09-03
Jag älskar denna filmen!!!
yrkeschaufföre
2018-07-08
Klart sevärd och ett underbart tempo, man tar sig tid att bara vara. Tom Hanks är alltid bra (The 'Burbs undantagen)
Rai
2018-02-27
Lite små mysig film, men ganska tramsig!
abnormal
2017-08-19
Slutade efter en halvtimme. Trams.
Visa äldre kommentarer »