1.7
1.7
De tre dårfinkarna
Moe, Larry och Curly försöker rädda sitt gamla barnhem, men snubblar istället in i ett mordfall och blir medverkande i en realityserie.
Originaltitel | The Three Stooges |
Regissör | Peter Farrelly, Bobby Farrelly |
Manus | Peter Farrelly, Bobby Farrelly, Mike Cerrone |
Genre | Komedi, 2010-tal |
Skådespelare | Sean Hayes, Will Sasso, Chris Diamantopoulos, Sofia Vergara, Jane Lynch, Jennifer Hudson, Larry David, Craig Bierko, Stephen Collins, Kate Upton, Kirby Heyborne, Carly Craig, Lin Shaye |
Bättre än jag förväntade mig!
Några extremt roliga scener men över lag passar detta bättre i sketchformatet.
Inte riktigt min filmsmak men denna var rolig iallafall och fick mig att skaka på huvudet och även le! Bra film till en tråkig kväll!
En riktig slapstick-pärla! Många sköna skratt... En rejäl överraskning med tanke på att Filmtipset tippade en etta för min del.
Bjöd på ett par små fniss, men i det stora hela är den tråkig, problemet är att man försökte göra en handling runt om "The Three Stooges" som dessvärre inte fungerar, hade garanterat fungerat bättre att bara följa "The Three Stooges"! Sen hade jag gärna sett mer slapstick och våld istället för det andra tramset runt omkring! Så den här rullen är ganska så poänglös ifall man jämför med original serien från 30 - 60 - talet. Utan tvekan "Bröderna Farrellys" sämsta film alla kategorier, det kan nog inte bli sämre än så här från deras sida.
Har bara sett några få kortfilmer från originalperioden. Gillar inte denna typ av humor och förstår inte varför man gör sånt här skit.
Från bröderna Farrelly(Dum & Dummare, Kingpin, Den där Mary) kommer detta återuppväckande av klassiska The Three Stoges. Själv har jag bara sett enstaka småklipp av originalgruppen. Filmens stora tillgång är den höga energin och att skämten är många. En del skämt missar ordentligt medan andra härliga slapsticksskämt får mig att skratta gott. Det är en rätt fånig film men kul om man är på rätt humör. Bäst är Larry David som Sister Mary-Mengele. 3-
Idioternas idiotfilm. Ibland skrattar jag, oftast inte.
Detta kan vara den sämsta filmen jag någonsin sett. Den är iallafall där längst ner på listan. Plågsamt vedervärdig slapstick-humor med ljudeffekter som får Polisskolan 7 att likna Terminator 2. Sjukt irriterande karaktärer som utför usla skämt i en usel story. Skådisarna suger också. Fy fan, jag mår illa... detta önskar jag knappt ens min värsta ovän!
Skådisarna gjorde en bra Three Stooges, men de räddade inte filmen tyvärr. Handlingen var en aning tunt o filmen hade nog funkat bättre om den hade gjorts vid den tiden då dem riktiga Three Stooges var aktiva. Dem gjorde en hel del kortfilmer, men aldrig långfilmer som Abbot och Costello o Bröderna Marx gjorde. Att se Jersey Shore-gänget bli misshandlad genom slapstick var ganska kul, men de kunde ha gjorts så mycket mer. Och speciellt när de gäller dem, mer misshandel!