Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

Tidsresenärens hustru


Första gången Clare träffar sin blivande make Henry är hon bara sex år gammal. Henry är trettiosex och dyker upp hemma hos Clare från ingenstans. Det visar sig att han lider av en minst sagt underlig sjukdom som gör att han kastas från tidsålder till tidsålder. Han är en tidsresande och som sådan lever han ett komplicerat liv. Under åren som följer fortsätter Henry att besöka Clare och slutligen blir hon förälskad i honom. Men det är inte förrän Clare fyller tjugotvå som hennes och Henrys tidsåldrar synkroniseras för första gången och i nutiden ser situationen plötsligt annorlunda ut. Clare känner igen sin tvillingsjäl och älskade, Henry har ingen aning om vem Clare är.


Originaltitel The Time Traveler's Wife
Regissör Robert Schwentke
Manus Bruce Joel Rubin
Genre Drama, Romantik, Science Fiction, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Eric Bana, Rachel McAdams, Ron Livingston, Brooklynn Proulx, Alex Ferris, Michelle Nolden, Hailey McCann, Jane McLean, Stephen Tobolowsky, Arliss Howard, Philip Craig
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2238
Filmnummer 59701

Recensioner

Skapad 2019-11-09 av frienatic
Eric Bana åker runt i tiden utan att göra särskilt mycket utom att förföra sin framtida fru Rachel McAdams när hon var barn. Låter det lite äckligt? Det är det också. En kärlekshistoria, s...   Läs mer »

Kommentarer


Jannebanan
2020-02-02
Ett uttjatat tema, men trots det en film som jag tyckte om. Snygg och välspelad.
Halofreak92swe
2015-04-11
Fin och sorglig film, inte riktigt lika bra som About Time. Eric Bana är riktigt bra här och Rachel McAdams är så fin!
spielmitmir
2015-02-24
Besvikelse eftersom jag läst boken och tycker att de missar hela poängen i filmen! Men som film är den helt okej. Annorlunda drama, och Eric Bana är jättebra!
mammene
2014-12-29
Det här med tidsresor kan vara spännande och trevligt, här var det mest trevligt och underhållande. Att man inte fick ihop alla trådar gjorde inte så mycket, ibland kan det bara duga.
StureStenhög
2014-12-26
Det finns definitivt brister här, men jag gillar tidsresor och det här var en ganska behaglig stund i soffan. Det är lite ofokuserat och ostrukturerat, och jag sitter hela filmen och väntar på att storyn ska kicka in, vilket den aldrig riktigt gör. Till viss del kan jag dock gilla det. Det är ganska befriande att det inte finns nåt stort problem eller liknande som ska lösas, istället får vi helt enkelt följa huvudkaraktärernas liv och hur tidsresandet påverkar deras tillvaro. Jag brydde mig trots allt om dem, och blev engagerad i deras öde. Däremot är det lite för mycket som lämnas outvecklat, och det ger ett hafsigt intryck. Jag tror att filmupplevelsen mår bra av låga förväntningar i det här fallet
Borrman
2014-02-01
Vilket jävla humbo jumbo...den gav ingenting.
pellelewis
2013-08-29
Har läst boken och kan, föga förvånad, konstatera att djupet – det lilla, men ytterst essentiella – i boken är ersatt av konstant och meningslöst tidshoppande.
Hulken
2013-05-04
När karaktärerna går emot filmen grundliga premiss har jag svårt att köpa konceptet. De logiska luckorna stör. Det går med vetskap om framtiden inte ändra på nuet, okej. Därmed går det inte rädda någon från att dö, okej. Plötsligt kan man däremot vinna på lotto. Vad är skillnaden?
Mat1az
2013-03-13
Vacker berättelse, och jag gillar tidsresor. Blir lite för smörigt ibland dock. Måste få tag på boken och läsa den istället.
Catwalker
2012-11-26
brukar älska romantiska dramer men denna var såå tråkig.. kände ingen kemi mellan paret ifråga heller, och historien berörde mig inte alls egentligen som den kanske "borde" gjort..
Visa äldre kommentarer »