Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

The To Do List


Brandy Clark känner sig pressad till att bli mer sexuellt erfaren innan hon börjar på college. Därför gör hon upp en lista på saker hon ska göra innan skolan börjar till hösten.


Originaltitel The To Do List
Regissör Maggie Carey
Manus Maggie Carey
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Aubrey Plaza, Johnny Simmons, Bill Hader, Alia Shawkat, Sarah Steele, Connie Britton, Clark Gregg, Rachel Bilson, Scott Porter, Donald Glover, Christopher Mintz-Plasse, Andy Samberg, Nolan Gould, Adam Pally, Jack McBrayer, Bryce Clyde Jenkins
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 570
Filmnummer 104505

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Supernaut
2018-07-25
Bitvis väldigt fin och bra. Uppfriskande med kvinnor som subject i den här typen av komedi.
KyLLo
2016-12-04
I grunden känns det som en lågbudgetvariant av The Way Way Back. Miljön och upplägget är likt, men med stora begränsningar. Det är inte alls samma sköna känsla, inte lika intressanta personer eller skådespelare, inte lika välskrivet, genomarbetat och sammanhållet. Humorn är mycket ojämn och handlar mest om att upptäcka sex, avföring och små bröst. Spontant verkar den rikta sig till äldre som ser sig för gamla för ungdomsfilmer, aldrig vågat upptäcka sex och har omogen humor. Jag får inte riktigt ihop det.
Stygga-Vargen
2016-10-21
Bra, rolig och underhållande film med bra skådespelare och skön humor.
Barneyk
2016-05-01
Den borde varit lite roligare och så men jag gillar ändå hur avslappnad syn den har på sex och hur den sätter vänskap och så i första rummet så det blir en snäll trea! Massor med karismatiska skådisar jag verkligen gillar också!
fukced
2016-02-25
Första gången någon gått till en fest och blivit tänd på snubben med gitarr.
Harford
2016-01-29
Hade varit bättre om inte alla skådisar som spelar tonåringar varit i 30-årsåldern. Och om filmen hade haft ett bättre manus. Och bättre skådespelare.
Olof_Gronlund
2015-12-23
Hade faktiskt räknat med att den skulle vara sämre, men allting gick som man trodde. 2an kommer för att vissa skådespelare var med i filmen helt enkelt, och den var inte allt för tjejig.
FUR
2015-07-26
Bra grundidé i ett riktigt trist utförande.
ASSFACE
2015-05-03
Vet ej vad folk menar med "vulgär"? Är det för att det är en kvinna i huvudrollen? Superbra film, audrey plaza är Queen!
Jannebanan
2015-04-21
Trots att den var riktigt usel, så hade den ändå glimten i ögat. Gillar också att den på något vis var ohämmat vulgär.......mycket svag 3:a!
Visa äldre kommentarer »