Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.4
av 5

The Town


En tjuv planerar sitt nästa jobb, men brottas även med känslorna han har för en bankdirektör med koppling till en tidigare stöt. Samtidigt har han en FBI-agent i hälarna som jagar honom och hans gäng.


Originaltitel The Town
Regissör Ben Affleck
Manus Ben Affleck, Peter Craig, Aaron Stockard
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Ben Affleck, Chris Cooper, Blake Lively, Jeremy Renner, Jon Hamm, Rebecca Hall, Slaine, Pete Postlethwaite, Titus Welliver, Owen Burke
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 7337
Filmnummer 81350

Recensioner

Skapad 2019-11-10 av Newt
The Town är en film av och med Ben Affleck. Som skådespelare har jag ofta stört mig på hans något uttryckslösa skådespeleri. Som regissör har jag inte sett tillräckligt mycket av honom för a...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av TimBuckley
Den råa realismens ådra pumpar i denna film fram en patenterat hårdkokt liten pärla om ett gäng barndomsvänner som i Charlestown (Boston) fostrats till att gå i sina fängslade fäders fotspår...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av chris_lambert_
Ben Affleck, som med Gone Baby Gone visade att han var mer talangfull som regissör än som skådespelare, har tagit på sig ansvaret att både regissera och inneha huvudrollen i en film som växt fra...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av Samajra
Staden i fokus i filmens titel heter närmare bestämt Charlestown; ett arbetarklassens problemområde som på senare tid blivit ökänt på grund av en ökad våg av bankrån. Doug MacRay (Ben Afflec...   Läs mer »

Skapad 2019-11-10 av Andy_B
Känslan av att redan ha sett en film (fastän du faktiskt inte har det!) har aldrig varit så stor för mig som när jag såg Afflecks ”The Town”. Filmen är byggd på Chuck Hogans (nu aktuell med ...   Läs mer »

Kommentarer


antoneliasson
2023-06-10
Började som en heist-film men övergick till att mestadels vara ett romantiskt drama av och med Ben Affleck, vilket är så upphetsande som det låter. Efter en timme (av extended version) kom jag på mig själv med att vara helt ointresserad av alla rollfigurer. Så jag stängde av.
Starkbröl
2023-04-24
Nej, det är inte Heat, men det är rätt bra ändå för att vara en modern Heat-stöld. Alla gör bra ifrån sig. Såg extended version.
Rai
2020-11-25
Jo, men denna film var helt okej vad jag mins av den!
Ful_fisk
2020-01-06
Ja, det här var ju knappast en intrig man inte sett många gånger förut. När träbocken Affleck dessutom gör huvudrollen lyckas inte filmen fånga mig heller. Men ändå var det väloljat och snyggt nog för att jag främst framåt slutet aldrig skulle känna mig direkt uttråkad. Så trots min skepsis så ger jag filmen godkänt. Men jag köper inte alls att sådana helylle-killar som Affleck finns inom den organiserade brottsligheten, den branschen kräver en mycket otäckare attityd till sin omvärld, och på så sätt känns detta onekligen som maffia-glorifiering. Men som action/spänningsfilm lyckas Affleck ändå få ihop det någorlunda, så det får bli en svag trea.
Xeno
2019-06-25
Bra, men klår inte Heat 😊
deftune
2018-07-10
En hel del logiska buggar och lite småoff timing på scenerna. Dock känns det mindre viktigt då det är mycket action och dessutom välgjord sådan utan massa CGI.
Trangor
2018-07-09
Snudd på mästerverk. Manus, skådespel och foto är alla i absolut toppklass. Den faller lite kort i slutet, men är fram tills dess ett mästerligt hantverk. Bästa do-it-all-filmen, dvs samma manusförfattare/regissör/huvudrollsinnehavare.
eodling
2016-02-01
Helt okej, gillar den. men jisses vad Blake Lively inte hör hemma där, sjukt dåligt skådespeleri av henne och alldeles fel casting där helt klart. Men annars okej och lättkollad
Tatty
2016-02-01
Ganska okej och bra film. Ben Affleck gör rollen bra.
Paramis
2015-05-18
Måste säga att iden är sliten. Jag kände flera gånger under filmen: har jag inte sett detta förr ? Rebecca Halls naiva karaktär är retsam. Ben Afflen gör bra ifrån sig men FBI agenten är riktigt obehaglig. Han kunde gå över lik för att få fast sin gubbe. Jag såg extenden versionen och det skulle jag inte gjort. Original Cut räcker mer än väl. Men tyvärr, inte godkänt.
Visa äldre kommentarer »