The Triumph
En ung begåvad lärare från landsbygden flyttar till det glittrande New York för att söka äventyr och lärarjobb. Han får jobb i en tuff skola med många problemungdomar och snart undrar han om han valde rätt.
Originaltitel | The Ron Clark Story |
Regissör | Randa Haines |
Manus | Max Enscoe, Annie deYoung |
Genre | Biografi, Drama, 2000-tal |
Skådespelare | Matthew Perry, Isabelle Deluce, Bren Eastcott, Hannah Hodson, Patti Kim, Lashonda Mitchell, Micah Williams, Brandon Mychal Smith, Melissa De Sousa, Patricia Idlette, Judith Buchan, Jerry Callaghan, Marty Antonini, Patricia Benedict, Ernie Hudson |
Standard men stabil film på ämnet. Ibland lite pinsam och fånig men stadig feel-good.
Vi har sett det förrut.
Den lämnar en med ett leende och en del att fundera på, att man verkligen borde ta vara på det man har när man har chansen. Filmen i sig är bra men den är riktigt förutsägbar oväntad nog ändå om man försöker överraska lite på slutet. Sjukt B som drar ner lite på betyget, karaktärerna och skådespelet känns så krystat, den enda som övertygar är Matthew Perry. 6.2/10.
Blev glatt överraskad hur bra filmen var! Trodde faktiskt inte att Matthew Perry kunde spela så bra som han gjorde. Intressant från början till slut.
Den här filmen var glädje och hopp rakt igenom! Varför fick inte jag ha en sån underbar lärare under min skolgång..?
Lite fånig/förutsägbar ibland men ändå en väldigt mysig feel-good-film. Matthew Perry gör sig bra i rollen som lärare.
Funkar tack vare Matthew Perry men det känns inte direkt som någonting nytt.
Börjar som en tvåa med växer filmen igenom. Vissa saker känns inte trovärdiga (även om den i grunden är baserad på verklighet) och i det stora hela är den lite för uppenbar för att räknas som en toppfilm.
en riktigt bra film!
Jättebra film. Rolig och fin och att den var sann gjorde den inte sämre!