Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

The Tunnel


Ett tv-team söker svar på något de misstänker att regeringen försöker mörklägga. Detta leder dem ner i gamla tågtunnlar djupt under Sydney. På jakt efter sin story märker de snart att det är storyn som jagar dem.


Originaltitel The Tunnel
Alternativ titel The Tunnel Movie
Regissör Carlo Ledesma
Manus Enzo Tedeschi, Julian Harvey
Genre Skräck, Drama, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Andy Rodoreda, Steve Davis, Luke Arnold, Bel Deliá, Goran D Kleut, James Caitlin, Shannon Harvey, Arianna Gusi, Russell Jeffrey, Jessica Fallico
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 452
Filmnummer 90484

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


djonipony
2022-12-01
2,5. En kombination av Blair Witch och The Descent låter ju kanon, men det flyger inte riktigt. Vet inte vad jag ska peka på som fel. Kanske intervjuklippen, kanske att det känns lite väl hetsigt / ryckigt / skakigt, eller pajade den hemlösa mannens enorma överspel för allt som följde? Oklart.
ekneB
2018-06-03
Stark tvåa, var inte alls pjåkigt faktiskt. Hade gärna fått en bättre bild av "monstret" än vad som bjuds på, men i övrigt hålls spänningen på en rätt bra nivå.
niebaotan
2016-08-10
Found footage som inleds med opening credits? Intervjuer som ständigt avbryter och avslöjar vilka som överlever. Suck. Där förtas ju hela idén med genren. I övrigt finns verkligen potential men den tas knappt till vara på. Bra koncept, tyvärr riktigt risigt slutresultat.
Hanness
2015-08-23
Skit..
Gordyal
2015-05-10
Börjar trevande, men utvecklas sedan till ett hyfsat Blair Witch-plagiat. Inte alls på samma nivå som originalet, men åtminstone okej. Sedan visas för mycket och hela filmen fallerar. Sista tredjedelen blir då totalt ointressant och tjatig. Synd. (5+/15)
Kriffot
2014-08-28
Läskiga tunnlar, nä vi slänger in ett klipp till där någon förklara att i nästa scen kommer någon snubbla, vilket vi sedan får se. Kanske nästa projekt är en film där "hoppa till pga. katt som välter något" föregås av ett klipp där någon berättar att "ja när den där katten hoppade fram blev jag riktigt skraj".
idd
2014-08-28
Sämsta mockumentären hittills. En del ok scener men stämningen sabbas liksom konstant av alla inklippta intervjuer som bara upprepar saker man redan har sett.. När de väl slutar med det oskicket blir det bättre men slutet är extremt otillfredsställande..
fisk0
2014-06-07
En svag trea känns rätt. Inte helt lyckad, men gillar att den inte bara hittar på sin mytologi som de flesta andra av filmerna, utan baserar sig på ett riktigt nedlagt projekt i Sidney. Ger ett visst mått av autenticitet. Den har även rätt trevligt ljud, men i övrigt håller jag med Total_necro och Engravadlax nedan.
Tepesco
2013-12-19
Oengagerande skakig handbudgetkamerafilm...
eraserheead
2013-09-01
Min absoluta favoritskräckis är Blair Witch Project som jag satt en femma på, sen dess har jag inte sett någon skräckfilm som jag tyckt kommit i närheten av den, inte förrän nu. Mycket stark trea, kanske höjer betyget i framtiden.
Visa äldre kommentarer »