Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

The Tunnel


Berättelsen handlar om en olycka i en tunnel, som snabbt eskalerar till en kamp om liv och död för de inblandade.


Originaltitel Tunnelen
Regissör Pål Øie
Manus Kjersti Helen Rasmussen
Genre Drama, Thriller
Skådespelare Thorbjørn Harr, Ylva Fuglerud, Lisa Carlehed, Mikkel Bratt Silset, Peter Førde, Daniel Alexander Skadal, Per Egil Aske, Tor Christian Bleikli, Jan Gunnar Røise, William Øksnevad, Ingrid Anne Yttri, Ingvild Holthe Bygdnes, Sigurd Sele, Igor Necemer, Marit Røste, Fanny Wear-Berg, Øystein Martinsen, Silje Breivik, Vilma Wear-Berg, Eldar Skar, Kyrre Haugen Sydness, Henrik Holm, Torunn Lødemel Stokkeland
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 70
Filmnummer 136495

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


KyLLo
2023-09-09
Standardkatastroffilm. Scenerna i och kring tunneln är mest onödig panik och folk som fattar dåliga beslut. Övriga scener för tankarna till klyschiga tv-dramer. Rökeffekterna och smink är dock rätt bra. Och tunnelolyckor kan ske överallt. Att det blir så stor sak just här är att den är många kilometer lång. Det var inte julmust. Det var julebrus, som är som en hallonsoda eller fruktläsk.
Rele
2023-08-12
En sevärd katastroffilm. Några bra skådespelare men manus hade stora brister. Jag ger en svag trea.
StureStenhög
2022-01-09
Att norrmännen gör katastroffilmer är en lite rolig trend ändå, och de har ju speciella miljöer som blir tacksamma att använda sig av i den här genren, och det tycker jag även att den här filmen drar bra nytta av. I vanlig ordning består förstås persongalleriet av ett gäng såpoperakaraktärer som gärna drar åt det fåniga, men annars känns det här kompetent efter förutsättningarna. Man får intrycket av att de har gjort ingående research kring miljön, händelseförloppet och räddningsarbetet, och låter det aldrig gå överstyr. Uppfriskande med en katastroffilm som faktiskt håller tillbaka sin katastrof lite
mammene
2022-01-07
Kan tänka mig att efter att sett detta så är det inte många som kan tänka sig att ge sig in i en norsk tunnel. Började lovande, man vet att det är uppbyggnad för att något ska hända. Men sedan i själva katastrofen tyckte jag att det kändes taffligt dessutom kunde jag inte låta bli att reta mig på huvudkaraktären. Slutet blev lite larvigt.
Bumbi78
2021-03-28
Vad är det med Norge och katastroffilmer. Tunnelen var helt okej med bra karaktärer och story. Men en trolig brist på budget gjorde att det blev väldigt mycket spring i rökiga utrymmen.
Christofer
2021-03-16
2021-03-06: Hyggligt spännande men någon detalj som var rejält oklar faktiskt. 3-
finkan
2021-02-21
Riktigt bra katastroffilm
Körsbär
2021-01-16
Vad är röd julmust? är min enda fråga efter filmen :D Nejdå den var faktiskt bättre än vad jag trodde.
Djason
2021-01-06
Spännande film som är bra mycket vassare än tex Daylight med Sylvester Stallone. Norge gör katastroffilmer i klar Hollywoodanda.
Spook
2020-12-13
7,2 på imdb? mutskandal :)
Visa äldre kommentarer »