Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

The Unbearable Weight of Massive Talent


Nicolas Cage karriär är inte på topp men så får han ett ”enkelt” jobb att uppträda som sig själv på en stenrik miljardärs födelsedagsfest i Spanien. CIA har dock andra planer för hans resa till Mallorca… En unik komedi där Nicolas Cage spelar sig själv fullt ut med all sin stjärnkraft, skådespelarstil och offentliga personlighet.


Originaltitel The Unbearable Weight of Massive Talent
Alternativ titel Massive Talent, Unbearable Weight, Untitled Nicolas Cage Project
Regissör Tom Gormican
Manus Tom Gormican, Kevin Etten
Genre Komedi, Action, Kriminalare, 2020-talet
Skådespelare Nicolas Cage, Pedro Pascal, Tiffany Haddish, Sharon Horgan, Paco León, Neil Patrick Harris, Lily Mo Sheen, Alessandra Mastronardi, Jacob Scipio, Katrin Vankova, Ike Barinholtz, Demi Moore, Anna MacDonald, David Gordon Green, Joanna Bobin
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 222
Filmnummer 142517

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Christofer
2024-02-07
2024-01-14: Rätt kul ändå.
Björkman
2024-01-13
Tappar lite under upplösningen, men innan dess ett antal sköna och roliga stunder. Mycket fint samspel mellan Cage och Pascal. En stark trea.
Olof_Gronlund
2024-01-05
Förstår ej hypen. Visst, till en början en skön film, ser ut att vara en fin första halva, men sen slutet är knappt sebart och så jävla slentriant. Orkade knappt fästa ögonen, lite som att lägga bajs i maten som topping.
Starlette
2023-04-23
Rolig och skön! Bra kemi mellan Cage och Pascal.
vonadel
2023-04-03
Ganska trevlig ändå. Komedidelarna betydligt bättre än actiondelarna. Måste vara lite speciellt att spela en parodi på sig själv. Och Pedro verkar dyka upp överallt nu känns det som. :) 6/10
djonipony
2022-10-24
Småkul, mysig, harmlös, lättsam. Bonus för filmnörderiet och att Javi ser ut som en orakad Marcos Alonso och att Cage's ex är en Connie Britton-lookalike från Irland. Undrar om Tarantino ser till att casta en pånyttfödd (nå ja) Cage i sin tionde och sista rulle. Hoppas!
Spook
2022-09-18
Lite smårolig när Cage gör parodi på sig själv =)
dlu
2022-07-01
Som en blandning av Adaptation och Piff och Puff Räddningspatrullen.
Starkbröl
2022-06-12
Cage spelar Cage som överspelar, kanske det säkraste sättet att få honom trovärdig i en roll (ok det var elakt, Pig var väldigt bra, han kan om han vill, han vill bara väldigt sällan). Tyvärr är manuset som om det är skrivet av någon som läst "hur man gör komedier för dummies", och sedan följer receptet. Resultatet är trist även om Cage och Pascal är OK och har kemi. Eftersom det aldrig känns som om filmen är på väg någonstans känns den också vääääääldigt lång.
Engravadlax
2022-06-11
Känns som att Nic Cage har regisserat sig själv här, och möjligtvis haft mer än ett finger med i manus. Det blir varken Leaving Las Vegas eller Vampire's Kiss.
Visa äldre kommentarer »