1.8

The Vault

Två främmande systrar tvingas till att råna en bank för att rädda deras bror, men blir snart varse att det inte är någon vanlig bank.

Halofreak92swe
2019-08-11
Gillar stämningen men den lyckas inte vara tillräckligt läskig och det är för många luckor.
Tatty
2019-07-02
Ganska bra och intressant! Lite spännande! Kändes lite läskig och creepy men gillar när det är läskigt på särskilda platser som tex på ett bank.
2019-03-22
Inleds som en average actionrulle men utvecklas sen till en hyfsad skräckis!
Engravadlax
2018-05-26
Börjar som en lovande heistfilm, slutar som... jag vet faktiskt inte. Slutet är verkligen flera lager av stendumt. Taryn Manning är grym annars, trots allt.
SciBoy
2018-02-25
Går att se, men förvänta er inte att filmen hänger ihop. Den är bara en bunt skräckfilms-komponenter hopsydda som något slags Frakenstein's monster. De skulle avslutat filmen ca 10 minuter tidigare än de gjorde också. Sjukt dåligt slut.
2018-02-16
Valde att se denna filmen då jag gillade rollistan och fick för mig att jag skulle få en film om bankrån och gisslan. Tyvärr läste jag inte på tillräckligt då detta var en film i genren övernaturlig skräck vilket var inget jag ville se. Att filmen sedan brister i sitt utförande hjälpte inte till.
TheHorrorfan
2018-01-19
Började okej, men sedan gick det utför. Tunn handling och en ointressant sådan. Svag 2:a.
Boondock_saint
2018-01-13
Wow. Vad. Kass. Fast det visste jag ju redan när jag startade filmen.
Murvel48
2018-01-03
Knasig story men godkänd underhållning.
PeterTheW
2017-10-21