Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

The Veteran


Den unge soldaten Robert Miller återvänder från Afghanistan, men har svårt att anpassa sig till livet hemma. Han börjar arbeta under täckmantel i ett av Londons värsta slumområden och blir snabbt besatt av att sätta stopp för ett lokalt gangstergäng med kopplingar till en misstänkt terroristgrupp, men snart tvingas Miller ta saker i egna händer...


Originaltitel The Veteran
Regissör Matthew Hope
Manus Matthew Hope, Robert Henry Craft
Genre Action, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Toby Kebbell, Brian Cox, Tony Curran, Adi Bielski, Tom Brooke, Mem Ferda, Ashley Bashy Thomas, Ivanno Jeremiah, Eboseta Ayemere
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 395
Filmnummer 91349

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


fridenpaden
2018-06-21
Snark! Tappade bort mig i mitten av filmen och hittade aldrig tillbaka.
Gordyal
2015-02-18
Rambo goes brittisk diskbänk med foliehatt. Har definitivt sina poänger och höjdpunkter, men i det stora hela en rätt så tråkig film. (6+/15)
Cipramil
2014-01-23
Sällan som en film med två filmtipset-f är så här bra. Men den tråkiga känslan efter filmen är inte kul. Feel-sad-movie.
SciBoy
2013-05-22
Börjar bra, har en realistisk ton och belyser de sociala problemen i Londons (jag antar att det är London) förorter. Tyvärr förstör slutet filmen.
Kautsky
2013-02-12
Trea, helt klart sevärd en gång. Mkt action för pengarna. Man får väl ha med i bakhuvudet att huvudpersonens psyke är starkt påverkat av hans krigsupplevelser.
Berniey
2013-01-04
Nja började bra men det känns inte äkta och definitivt inte slutet men någorlunda ok är den!
Imiron
2012-09-14
Jag gillade den realistiska tonen, men ogillade skarpt den minst sagt konspirativa ploten. Slutklämmen var väl lite fin, men vi har sett det förr. Å andra sidan är det ju skönt att inte alltid se exakt allt som kommer att hända, i den här var man ju faktiskt lite spänd ibland.
buggen
2012-08-19
Helt okej rulle - kändes skapligt realistiskt. Dock verkar man fått slut på idéer på slutet och avslutar filmen på ett synnerligen abrupt sätt.
Harford
2012-07-05
Mycket bra film. En modern First blood, om problemen med krigsveteraner som inte platsar i det civila samhället och om gängproblemen och höghusgetton i Storbritannien som är oändligt mycket värren än hos oss.
Djason
2012-02-08
Var är polisen kan man ju undra med alla skott som avlossas. Seg stora som får lite action i slutet, ett slut som går att disskuteras.
Visa äldre kommentarer »