Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

The Villainess


Sook-Hee är en tränad yrkesmördare. Hon var bara en liten flicka när hennes träning påbörjades i Yanbian, Kina. När hennes mentor gick bort och hon fick möjlighet till att starta ett nytt liv begav hon sig till Sydkorea som statlig agent. Hon blir lovad frihet efter 10 års tjänstgöring och beslutar sig då för att sadla om inom teatern. Kort därpå dyker två män upp i hennes liv och mörka hemligheter från hennes förflutna uppdagas.


Originaltitel Aknyeo
Alternativ titel Ak-Nyeo
Regissör Jung Byung-gil
Manus Jung Byung-gil, Jung Byung-sik
Genre Drama, Action, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Kim Ok-bin, Shin Ha-kyun, Sung Jun, Kim Seo-hyeong, Jo Eun-ji, Min Ye-ji, Kim Yun-woo, Lee Seung-joo, Jung Hae-kyun, Son Min-ji, Park Chul-min
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 99
Filmnummer 127073

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Murvel48
2022-12-30
En rörig film med en del långa och tråkiga inslag. Godkänt ändå.
F-M-J
2022-06-28
Listan går göra lång på varför denna film är dålig. Men det största irritationsmomentet är hur filmen ogenerat plagierar grymma filmers lyckade scener och koncept och försöker rida på det. Utan smak, finnes eller uns av ödmjukhet mot sin :inspiratör". Spara tid, undvik detta.
Benizakura
2022-03-29
Ett par riktigt coola actionscener men herregud vilket dravel.
stgurgel
2018-12-10
Nikita
BrutusBeefcake
2017-12-09
Första och avslutande actionscener är riktigt välgjorda och härligt röjiga däremellan är det lite halvt om halvt vad det gäller actionscenerna. Men jag tycker ändå om karaktärerna och dras med lagom mycket i dramat mellan all action och då är det ändå dumt att klaga när det gäller en sådan här film. Shin Ha-kyun gör som vanligt en fläckfri insats. (8+/15)
jingoo
2017-11-22
Det bådar ju inte gott när den inledande actionsekvensen är ett enda stort sömnpiller. Resten av filmen är bara sadistisk röra som jag får ont i magen av. Fruktansvärt ojämn kvalitet på actionscenerna.
karlmats
2017-11-11
Svårt betyg att sätta, jag gillar ju egentligen koreanska actionfilmer med mycket blod och elände och den här är snygg så det förslår. Med en kvinnlig svärdsvingare med hämnd i blicken som huvudroll är det inte helt otippat att man kommer att tänka på Kill Bill men där fanns det mer innehåll och ännu mera stil. Nikita är också en tydlig inspirationskälla. Dock har regissören slängt in allt möjligt i storyn utan att riktigt få nån gripande helhet, där finns det betydligt bättre koreanska filmer. I slutändan känns det lite tomt och känslan blir att betydligt mer fokus har lagts på fräsiga actionscener än på dialog och storyutveckling. Synd nog blir det bara en stark 2a, jag hade högre förväntningar.
escaperel
2017-11-08
Började ju extremt trevligt, men hade redan då på känn att resten av filmen inte skulle leva upp till det. Balansen mellan (melo)drama och action funkar inte riktigt och det blir stundtals rätt tråkigt tyvärr. Men stora plus för finfina stilistiska actionscener.