Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

The Visit


Becca och Tyler åker för att träffa sina morföräldrar för första gången. Men det är något som inte riktigt stämmer med det äldre paret.


Originaltitel The Visit
Regissör M Night Shyamalan
Manus M Night Shyamalan
Genre Komedi, Thriller, Skräck, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Olivia DeJonge, Ed Oxenbould, Deanna Dunagan, Peter McRobbie, Kathryn Hahn, Celia Keenan-Bolger, Samuel Stricklen, Patch Darragh, Jorge Cordova, Steve Annan, Benjamin Kanes, Ocean James, Seamus Moroney
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 723
Filmnummer 114272

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


päronanton
2020-05-15
Riktigt bra! Kul att dom filmer den som en dokumentär, En kuslig stämning infinner sig igenom hela filmen! Gillade den starkt! Bra rysare!
Dele
2019-10-14
The Visit satsar på stämning och att inte följa den typiska mallen. Jag tycker det funkar helt ok. som underhållning.
RunRiot
2019-03-21
Carrie Underwood!
Robkiller
2019-02-11
Helt värdelöst.
FamousAnton
2018-03-17
Höjdpunkten i filmens dramaturgi är ju sjukt obehaglig men annars var den ganska så blasé
ilw
2017-11-10
Fucking creepy.
Andreas_
2017-10-06
Rena rama skräpet...en riktig skitfilm som vanligt när det är Shyamalan som ligger bakom filmen...värdelösa dialoger, ologisk och overklig handling, mediokra skådisar förutom ungarna som var horribla, tanten var rätt duktig dock, inget var läskigt men några få scener med tanten var lite obehagliga men mer än så var det inte, en riktigt kass "found footage" film med skakig kamera mestadels och plot holes större än Islands varma källor...Shyamalan misslyckas igen...ännu en skitfilm att spola ned i toaletten efter att man slösat tid på att se den...sist han gjorde en riktigt bra film är unbreakable men efter det så har det varit sämre och sämre och nu är han verkligen nere på botten, inte ens hans berömda "trademark" med en twist på slutet fungerar här....lyfte nog inte ens på ögonbrynet tror jag....och ena ungens jävla rappande är nog bland det mest störande jag sett i film någonsin....tror att dom scenerna var den enda skräcken i denna skitfilm...rekommenderas verkligen inte, såvida du inte älskar att slösa bort din tid på skit....betyget blir en överkörd, begraven och uppbränd svag 1:a....horribelt dåligt på alla plan och sätt och vis....undvik till varje pris.
Sezare
2017-06-26
Riktigt dålig "skräckfilm". Hur kan detta ens klassas som skräckfilm? Sista kvarten av filmen blir lite spännande och läskig/obehaglig, men annars följer man ett äldre par som ska vara läskiga men är bara fåniga.
Netza
2017-02-08
Bra twist, sen spårade det ur.
DrJW
2017-01-21
Hela pratet om den här filmen är ett exempel på att M. Night Shyamalan gör bättre igen är inte riktigt sant. Det är en av hans välgjorda filmer på ett tag visst, men den är inte lika bra som Sixth Sense eller Unbreakable och han har fortfarande brister och flaws precis som i hans andra filmer. Så filmen är en blandning av Found Footage / POV genre och vanlig film precis som filmen Diary of the Dead, men åtminstone i den här filmen så funkar den konceptet ibland medans i Diary så gjorde de inte det. Det finns vissa stunder i denna då man önskar att det inte var en POV eller en handhållen filmning, utan en vanlig filmning då man kan se hela scenen. Den har en bra twist, även om den väcker en del frågor, så är den åtminstone en bättre twist än twisten i filmen The Village. Den absolut SÄMSTA delen av den här filmen är slutet. Den passar inte in, den är inte trovärdig och den är bara så jävla dumt! Filmen’s slut borde ha antingen varit efter klimax scenerna (som jag föredrog) eller monolog scenen, någon av dem hade faktiskt kunnat blivit ett bra slut! Shyamalan är på rätt väg, men han är fortfarande ingen perfekt regissör. Jag hatar fortfarande tanken på att han är huvudproducenten till den nya Tales from the Crypt rebooten, och jag kommer att titta på hans nya film Split imorgon och jag hoppas bara verkligen, VERKLIGEN att den kommer att vara bra! Men jag har mina tvivel.....
Visa äldre kommentarer »