The Visitors: Bastille Day
Riddaren Godefroy de Montmirail och hans betjänt Jacquouille är tillbaka och blir nu strandsatta år 1793 under Maximilien Robespierres skräckvälde.

Originaltitel | Les Visiteurs: La Révolution |
Alternativ titel | Les Visiteurs 3, The Visitors 3 |
Regissör | Jean-Marie Poiré |
Manus | Jean-Marie Poiré, Christian Clavier |
Genre | Komedi, 2010-tal |
Skådespelare | Christian Clavier, Jean Reno, Franck Dubosc, Karin Viard, Sylvie Testud, Marie-Anne Chazel, Ary Abittan, Alex Lutz, Stéphanie Crayencour, Véronique Boulanger, Annie Grégorio, Pascal N'Zonzi, Nicolas Vaude, Cyril Lecomte, Frédérique Bel, François Bureloup |
Jag har inte de tidigare filmerna i färskt minne direkt, minns dock att jag gillade den första, men inte den andra. Den här var i vilket fall som helst urusel. De har haft 18 år på sig, och lyckas inte få fram något som ens kan liknas vid en handling? Det här är bara en kaosartad kavalkad av fantasilös slapstickhumor som ganska snart fick mig att tappa all form av livslust. Det känns ju som att det är tidsresandet som ska vara grejen med de här filmerna, men den aspekten gör man knappt någonting alls med. De peggar också upp det väldigt tydligt för en uppföljare, och det enda positiva jag kan säga om det är att det upplägget åtminstone ser bättre ut än detta, men jag kan inte för den sakens skull påstå att jag är det minsta sugen på att se den