Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

The Weather Man


En väderleksrapportör i Chicago får sitt livs chans när han blir erbjuden jobbet på en stor tv-kanal i New York. Men det innebär också att han måste lämna sina barn, som han och hans ex-fru har delad vårdnad om, för att flytta och börja arbeta som väderleksrapportör där.


Originaltitel The Weather Man
Regissör Gore Verbinski
Manus Steve Conrad
Genre Drama, Komedi, 2000-tal
Skådespelare Nicolas Cage, Michael Caine, Hope Davis, Gemmenne de la Peña, Nicholas Hoult, Michael Rispoli, Judith McConnell, David Darlow, Gil Bellows
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3982
Filmnummer 23157

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Rai
2020-11-18
Nja, den här filmen har korta få stunder, men annars är det rätt fånig...
Boondock_saint
2018-04-16
Håller med Murvel48. Det finns bra och underfundiga element med den här filmen, men överlag funkar det inte för mig och kommer inte vara något bestående i mitt minne, alls. Och Nicolas Cage är ingen höjdare här heller. Jag skrattade i alla fall mer i slutet än under första halvan.
Murvel48
2017-10-22
Mycket var bra i den här filmen men den kändes trots allt lite för lång och seg för att få ett högre betyg. Klart godkänt dock.
Gordyal
2017-07-26
En kolsvart, rolig och besvärlig film. Cage är Cage. (9-/15)
Stygga-Vargen
2016-10-28
Nicolas Cage och Michael Caine gör väldigt bra ifrån sig och filmen är faktiskt väldigt bra. Den är både gripande och rolig. Stark 4:a.
sawa
2016-07-29
Ganska seg att ta sig igenom, men den har sina stunder.
Bumbi78
2014-04-22
Inte alls vad jag trodde. Ett helt okej drama med en nypa kolsvart humor. Mestadels dystert, men det är ju i dysterheten den oxå lyckades bli bra. Cage gör en helt okej insats även om det är Caine som briljerar här.
dafreakish
2014-03-09
Det tog lång lång tid innan jag lyckades ta mig igenom The Weather Man, inte för att den är dålig, men det gäller att vara i rätt sinnestillstånd för att orka med den. Det är långt ifrån en solskenshistoria, utan en lågmäld film om en man som är föga nöjd med tillvaron, men ser man bakom all ångest så kan man åtminstone se ljusglimtar rent filmiskt. Cage är ovanligt bra och scenerna tillsammans med den utmärkte Caine berör på djupet, framför allt den allra sista scenen när de kommer närmre varandra till slut. Välspelat, lugnt och Verbinski visar att han även kan handskas med det lilla i tillvaron också.
Korben_Dallas
2013-11-06
Avkopplande rulle som innehaver en cynisk trevlighet till sig.
JimCarrey
2013-06-04
Inte ens Nicolas Cage kunde rädda det här sunket
Visa äldre kommentarer »