Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

The Wedding Date


Kat Ellis återvänder till föräldrahemmet i London för att närvara vid sin systers bröllop. Då hon är rädd för att möta sin före detta fästman, som dumpade henne två år tidigare, anlitar hon en högsta klassens manliga eskort för att spela hennes nya pojkvän.


Originaltitel The Wedding Date
Alternativ titel Something Borrowed
Regissör Clare Kilner
Manus Elizabeth Young, Dana Fox
Genre Komedi, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Debra Messing, Dermot Mulroney, Jack Davenport, Jeremy Sheffield, Sarah Parish, Amy Adams, Peter Egan, Holland Taylor, Jolyon James, C Gerod Harris, Martin Barrett, Jay Simon, Danielle Lewis
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2433
Filmnummer 29073

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Barneyk
2016-02-29
Jag försökte verkligen gilla den då jag gillar Debra Messing och tycker Amy Adams är helt fantastisk. Men Dermots "visdomsord" och så är bara vämjeligt. Sen är det väldigt mycket annat som är väldigt dåligt också.
picklessmulan
2015-07-16
Funkar att se på. Har det mesta som en romantisk komedi skall ha. Jag tycker dock att den kunde varit lite mer komisk. Skådisarna är inte de bästa heller. Huvudrollerna funkar men resten är inte så bra. Trots detta så sitter jag bänkad i 80 minuter. Slutar med en stark 2a
Taandborste
2015-04-29
Grace kunde väl tagit med Will istället?
Krille80
2014-11-20
Att jag är "A sucker for romantic-comedies" är knappast en nyhet men även jag inser att det finns bättre och sämre filmer inom denna genre. Denna räknar jag dock till de bättre och att filmen bara är ca 76 min fungerar väldigt bra. Det finns många vackra kvinnor i världen men en vacker rödhårig kvinna med humor slår det mesta: Debra Messinger.
Tatty
2014-08-16
Riktigt bra och mysig film. Ända från början till slutet. Gillar filmen skarpt!
Battle
2013-12-24
plågsamt platt. gullig! men det finns ju tusen gulliga liknande filmer som är klart mer värda
Robkiller
2013-06-16
Inte direkt min typ av film.. och den var väl hyfsat meningslös också... men visst.. det kanske fungerar i rätt målgrupp.
Nihilus
2013-02-14
Alltså skådespelet är ju för bedrövligt. Inte för att man kan ha särskilt stora förväntningar på dessa två men de har ju NOLL kemi.

2013-02-10
Vem vill se på sånt här trams? Ja, som är över 17 alltså.
Friva
2012-07-27
Mulroney är riktigt snygg, underbara ögon och en avslappnad rom com.. Men en ganska orealistisk handling som känns...just orealistisk.
Visa äldre kommentarer »