Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

The Wedding Ringer


För varje man som ska gifta sig finns en hel del att ta hand om före den stora dagen. Men oavsett hur stressigt det kan bli så kan han vara säker på en sak: grabbgänget. Hans best man och övriga marskalkar tar hand om allt, från svensexan till talet på bröllopskvällen. Det är grabbgänget som betyder något när det gäller ? och det är grabbarna som den älskvärde, men lite tafatte, blivande brudgummen Doug Harris aldrig har haft. Om han inte vill se ut som en idiot framför sin blivande brud är det dags för honom att skaka fram ett gäng vänner fortare än kvickt.


Originaltitel The Wedding Ringer
Regissör Jeremy Garelick
Manus Jeremy Garelick, Jay Lavender
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Kevin Hart, Josh Gad, Kaley Cuoco, Jorge Garcia, Dan Gill, Corey Holcomb, Ken Howard, Colin Kane, Cloris Leachman, Jenifer Lewis, Alan Ritchson, Mimi Rogers, Aaron Takahashi, Olivia Thirlby, Whitney Cummings, Ignacio Serricchio, Nicky Whelan, Patrick Carlyle, GloZell Green, Tristin Mays, Josh Peck, Rawson Marshall Thurber, Jeffrey Ross
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 426
Filmnummer 112225

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Starlette
2022-04-09
2+. Helt okej komedi, om än lite tramsig o ologisk. Men det är väl lite väntat.
Portugallien
2017-12-17
2+
dafreakish
2017-03-09
Det här är egentligen inte särskilt bra eller särskilt fyndigt, men tack vare en Hart som bara blir roligare och roligare håller filmen hyggligt. Några höga skratt dyker upp då och då och den annars skrikige Gad är också hanterbar denna gång. Till skillnad från många andra som kommenterat filmen hatar jag dock den fåniga Lost-referensen i slutet. Snudd på trea trots allt men manuset är för dåligt för att höja betyget.
GrandMaster_E
2016-04-29
Finns något där ibland men mest är det dumt och dessutom rätt så förargande. Sista repliken är dock (som så många skriver) rätt kul.
Krille80
2015-09-18
En komedi som förtjänar större uppmärksamhet än den fått av den enkla anledningen att den faktiskt är rolig. Kevin Hart och Josh Peck levererar i huvudrollerna och har en bra kemi tillsammans. Kul och underhållande. Filmens sista replik är helt underbar. 3+
Tuuna
2015-09-08
Alldeles för mycket stereotyper, sexism och klyschor. Glömmer bort att jag inte gillar Kevin Hart filmer mellan varven men hans deltagande är ett dåligt omen
saforcada13
2015-08-08
Som en variant på Hitch med Will Smith, men som inte når riktigt lika långt. Ibland lite b-stuk, men i stort sett en skön majsrulle. Hade fått betyget 2 jämfört med Hitch's 3:a, men sista scenen med den avslutande publikflirten fick mig att klappa högt i salongen och höja denna till en trea; vilket för mig betyder absolut sevärd!
filrob88
2015-07-21
"Skräpkomedi" som är klart bättre än genomsnittet. Det är dumt men sällan till den grad att det blir störande och bitvis riktigt roligt. Perfekt för de dagar man är sugen på nåt lättsamt och kul.
LXMBRG
2015-06-23
Dum men smårolig, trots allt. Och man älskar ju "Lost"-referensen i slutet...
vicidoman
2015-06-22
En klassisk semikul komedi som jag alltid brukar ge 2. Men den här får faaan en 3:a, enbart på grund av sista repliken som var fantastisk.
Visa äldre kommentarer »